Milyen fajta mozgás/sport való nekem?
Nem találtam meg addig azt a sportot, ami nekem való lenne. Problémák vannak a lábamban a szalagokkal, úgyhogy ezért rengeteg sport ki is esik... :(
Olyasmire gondolnék, ami az egész testet megmozgatja és formálja. Mivel szeretnék egy kicsit formálódni. :D Esetleg valamilyen gyakorlat? Lehetőleg ne a kondit írjátok... :S :P
18/F
Köszi! :D
Hú, én meg a harcművészet... :D:D:D
Majd ennek is utánaolvasok, köszi! :D
De azt nem akarom, hogy elverjenek edzésen... :S:D
A lovagláshoz egy kényelmes nadrág, leginkább tréning gatyó (bár egy fiú oktatóm szinte mindig farmarnaciban lovagolt, néha rövidnaciban, és papucsban), és egy vékony talpú sportcipő bőven elég eleinte. Olvastam olyat, hogy esetleg a fiúknál a boxer naci kényelmetlen, ezért ajánlom a hagyományos alsónacit. Sok helyen kötelező a kobak, de általában van a lovardáknak kölcsön kobakjuk. Kipróbáláshoz szerintem az is megfelelő. A későbbiekben egy lábszárvédőt ajánlanék, utána a lovagló nadrágot. Ezeket szép lassan elég megvenni, ahogy éppen érzi az ember (és a pénztárcája).
A motoros dologra rátérve: a motoron tényleg csak utazik az ember, de a lovat mozgásban kell tartani, hajtani. Mindezt a lábaiddal (sarokkal), és a derekaddal csinálod. Kivülről nézve tényleg egyszerünek tünik, de hidd el, nem olyan egyszerű. Kemény izom munka, és egyensúlyozni is kell. Szerintem Te is próbáld ki, akkor majd megtudod, hogy miről is beszélek (irok).
Köszi a lovas leírást... :D Elgondolkodom rajta és szerintem ki fogom próbálni... D
Rendben van, eléggé amatőr vagyok sportok terén, kérlek nézd el. :) Köszönöm a válaszodat neked is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!