Milyen sportot ajánlotok? Budapesten!
Figyelt kérdés
nem szeretek úszni, vagy a tűző napon futni! 3 évig versenytáncoltam, és capoeiráztam. és szeretem az extrém dolgokat. :D
15/L
2010. júl. 26. 17:28
1/10 anonim válasza:
Legyél női hokis:) A tánc után elég extrém lesz:D
2/10 A kérdező kommentje:
heti minél több edzéssel.
2010. júl. 26. 17:38
3/10 anonim válasza:
Fitness.A táncos múlt még jól is jön hozzá.
Ilyen alakod lesz,ennek a lánynak.Csak 2 évvel időssebb,mint te.
5/10 anonim válasza:
Lovaglás? Ha az extrém dolgok érdekelnek, akkor lovagláson belül ajánlom a western, military, vagy dijjugrató ágazatot.
6/10 A kérdező kommentje:
még válaszokat légyszi! :D
2010. aug. 2. 22:27
7/10 anonim válasza:
Menjel focizni! :D Egy notol szerintem eleg extrem:D
8/10 anonim válasza:
szerintem kdzdj el teniszezni.sokkal több a tenisz mint azt elsőre gondolnád.megmozgat tetőtől talpig és az alakod is szép formás marad
majd kérlek írj hogyan döntöttél
9/10 A kérdező kommentje:
már teniszeztem is. :) köszi a válaszokat! :D
2010. aug. 3. 14:02
10/10 anonim válasza:
Női focit elég felkapott lett, szerintem szerencsét próbálhatnál. Ti nők vagytok olyan szerencsések, hogy nem fog az edző futtatni órákon keresztül 40fokos dögmelegben a Nap alatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!