Hogy lehet csinálni házilag tricepsz kötelet?
Nekem volt itthonn egy csigám az fúrtam fel a karmrában egy gerendára majd vettem a tescoban egy vontató kötelet amit az autókhoz használnak.
Ez a kötél nem a legjobb megoldás már eléggé tönkre is van mert több mint 1 éves de fél évet még vígan kibír és különben is asszem 900 forint volt szóval nem kár érte de viszont jó erős 1800 kilót bir a papírja szerint én meg 45-50 kilónál többel sosem terhelem szóval nagyon sokat kell még kopnia mire elszakad.
Ilyesmire gondolok,nyilván nem kell ugyanilyen profinak lennie,de látod a boltban mennyiért adják közben egy egy rohadt kötél karabinérrel :D
Fogsz egy darab vastagabb kötelet,levágod megfelelő méretre és kötsz 2 csomót a végére.
Ez ennyire egyszerű de komolyan.
Tovább nem érdemes bonyolítani.
Ja és a karabíner totál fölösleges,de ha másképp nem megodható akkor veszel egy sima karabínert és belehúzod a kötelet,vagy hozzákötöd drótal vagy bármivel ami elég erős.
CSak fantázia kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!