Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mindenhol azt nyomatják, hogy...

Mindenhol azt nyomatják, hogy a szex milyen jótékony hatással van az életünkre, teljesítményünkre most meg itt ez az önkritika, most mi ez?

Figyelt kérdés
[link]
2020. febr. 26. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
A szex az sok mindenben jó. Viszont ha elélvezel (persze, ha férfi vagy), rengeteg energiát és tápanyagot vonsz el magadtól, ami miatt nem leszel olyan erős. Most pontos adatokat, meg tényeket nem tudok, ha érdekel olvass jobban utána. Én is nagyon régen olvastam, nem igazán maradt meg. De sok ilyen van, hogy erő léti versenyek előtt nem javasolják, meg ősi kína, szamurájok ninja praktika meg mit tudom én mi. Több mint 5 éve olvastam, nem most volt. De azon alapul, hogy a szervezet számára rengeteg hasznos anyag van benne és ez ugymond egy erő tartalék.
2020. febr. 26. 10:42
 2/2 anonim ***** válasza:
61%

Az orgazmus után prolaktin (hormon) termelődik, aminek hatására nyugodtabbak, álmosabbak leszünk. Ez könnyen belátható, hogy a sportteljesítményre miért káros, ha tartós.

Arról nem beszélve, hogy éjszaka szexelünk, sokszor alvás helyett, sok energiát igényel, pont akkor, amikor amúgy pihenésre lenne szüksége egy aktív szervezetnek.

2020. febr. 26. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!