Hol és mikor érkeznek adidas yeezy-k Magyarországra? (Pontosabban 350 v2)
Figyelt kérdés
Sorry, egy kicsit hülye vagyok ehhez. Annyit kiderítettem, hogy Pestre több boltba is érkezik, de mivel elég exkluzív lépegetőről beszélünk, kétlem, hogy állandó készlet lenne. A két bolt amiről beszélek, az a Bizanc és a Footshop. Nem tudom, hol lehetne kideríteni, mikor jönnek drop-ok, vagy egyáltalán kapnak-e még belőlük. A válaszokat előre is köszi!2020. febr. 6. 21:10
1/1 anonim válasza:
Az Icons oldalán mindig ki van írva a következő megjelenés, általában 1 héttel előtte. De ha beírod google-ba, hogy Yeezy release, akkor egy csomó oldalon lehet nézegetni, pl. Yeezymafia. Iconsban már csak online lehet megrendelni, kb. 5-10 perc van rá, utána sold out. Footshopban talán még működik a klasszikus sorban állás, meg szokott lenni sorsolás is. De ha lemaradsz róla, akkor a True to Sole boltban meg tudod venni aranyáron, ők azzal foglalkoznak, hogy felvásárolnak egy csomó cipőt, aztán eladják őket a többszöröséért. Amit én vettem, az 70 ezer volt újonnan, most 140-ért lehet kapni. Úgyhogy érdemes megjelenéskor lecsapni rá, nem mellesleg nagy élmény is, mi például éjjel 2-kor indultunk Pestre még 2 éve decemberben, aztán a 0 fokban álldogáltunk 3 órát, de végre lett egy Yeezym, úgyhogy szívesen gondolok vissza erre a napra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!