Szerintetek jó lenne valamelyik gördeszka?
Figyelt kérdés
Még soha nem gördeszkáztam, így nem értek a témához. Ezt a két deszkát néztem ki, aki ért hozzá, megmondaná esetleg, hogy jónak számítanak -e?
2020. febr. 3. 18:06
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi, rossz témakör.
2020. febr. 3. 18:07
2/2 anonim válasza:
Mire szeretnéd használni? Attól függ.
Skateboard inkabb freestylra valo,
Kicktail cruiser vagy minilongboard inkabb haladásra, gyors, konnyu szlalomozni vele. Santa cruzt jo markanak mondjak, kozepesnek.
Azt kell nezni utobbinal, hany reteg lapból áll, es hogy ABEC hanyas a kerékcsapágy. 9estol felele mar jónak szamit. En ugyan ilyet, mas markaban insportlineon 34ert vettem kb, longboardot hervisben 47ert. Skateboardban nagyon nincs tapasztalatom. De ha facebookon felteszed ezt a kerdest a HillDancers Hungarian Longboarding csoportban, ott sok hozzaerto van es szivesen valaszolnak. :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!