Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy kis futás, ugrálás után...

Egy kis futás, ugrálás után fura érzés van az egyik lábszáramban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Percekben mérhető futásról, ugrálásról van szó. Attól tartok, hogy egy visszér lehet, ami ilyenkor elkezd, ha nem is fájni, de ilyen fura,kellemetlen érzés, nem is szúrás, inkább picit talán fájdalomszerű. (Mindig ugyanazon a kis pontszerű helyen.) Az utóbbi időben kicsit többet próbáltam futni, ugrálni, mint általában, és akkor is előjön most mr ez az érzés az egyik lábamban néha, amikor semmi megterhelőt nem csinálok.

Látszólag nincs ott semmi, ér, vagy hasonló, nekem legalábbis nem tűnik fel, hogy visszér lenne ott vagy csúnya lenne.

Mit csináljak? Hanyagoljam a futást, ugrálást, és a lábam számára kevésbé megterhelő sportot csináljak csak? Pedig olyan jó érzés pár perc futás után amúgy az egész szervezetnek...

2020. febr. 2. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Korod, nemed, magassagod/sulyod? Ezektol sok minden fugghet.

Egyebkent ha ugyan arrol beszelunk, nekem a jobb also labszar csontom szokott fajni. Bar most h mondod ezer eve nem fajt. De nekem csak akkor jott elo, ha sokaig nem terheltem es idovel megerosodott sztem. De mivel nem vagyok orvos, nem akarom azt javasolni, h folytasd nyugodtan. Sztem latogass el egy dokihoz azert.

Viszeres fájásban nincs sok tapasztalatom, bar latszik mar 1 db az en labamon is.

23/F

2020. febr. 4. 10:29
 2/3 A kérdező kommentje:

42 vagyok, férfi. Kb. 15 éve is jelentkezett ez, akkor is volt, hogy ugráltam, futottam. Néha üldögélés közben is valami "furcsa" volt ott. Aztán ez elmúlt,és mostanig elő se jött, ahogy megint elkezdtem ugrálni, futni.

Lehet, hogy van ott valami visszér, vagy kis dudor-szerűség mintha lenne, de csak nagy fénynél látszik, akkor se teljesen egyértelmű.

2020. febr. 4. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha latszik ott valami, szerintem vizsgaltasd meg, egyeb esetben csak az elozore tudok gondolni, hogy nincs terhelés - sok terheles eri, es talan(!) hozzaszokik.
2020. febr. 4. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!