Jó dolog mezítláb sportolni? Kipróbáljam? Jó érzés zokni nélkül lenni? Ajánlani?
Figyelt kérdés
2019. dec. 6. 15:32
1/10 anonim válasza:
Persze hogy jobb.
Olyan a különbség mint gumiban van anélkül dugni.
2/10 anonim válasza:
Attól függ mit. Mutatok olyan terepet, ahol nem fogsz mezitláb futni...
3/10 anonim válasza:
Én a saját kertemben futottam mezítláb 3 éven át minden nap, míg a teljesen megszokott útvonalamon ki nem nőtt egy növény, és át nem szúrta a lábfejemet... frankó élmény volt... ja a kertben 1 kör 3km... :D
4/10 anonim válasza:
Úszni viszont szöges futócipőben az igazi!
5/10 anonim válasza:
4:
Azt csakis csizmában, öltönyben, talárban.
6/10 anonim válasza:
Öltöny én csak thai box edzésen szoktam hordani.
7/10 anonim válasza:
Mert plebejjus vagy. Thai boxhoz szmoking, cilinder. Ha ez nincs meg, akár meztelenül is ringbe szállhatsz. Nem lesz kevésbé ciki.
8/10 anonim válasza:
súly elosztás miatt jobb de attól is függ mit sportolsz, például ilyen hidegben a szabadban futni mezítláb nem olyan kényelmes
9/10 anonim válasza:
Igen, jó dolog, mert a vég lábfétises dolgok lehetnek. Próbáld ki. Igen, jó érzés zokni nélkül lenni.
Egy játékos versengés vége egy talpmasszázs lehet, vagy talppuszi.
10/10 subrette válasza:
Én többnyire mezítláb szoktam mozogni, mert jobban érzem úgy a talajt. Crossfit edzésen mezítláb vagyok. Itt 400-800 m intervallumát futások szoktak lenni, télen teremben futópadon, nyáron műanyag borítású pályán mezítláb szoktam futni. Hosszabb futáshoz veszek cipőt, de ennyihez nekem nem kell és jobban szeretem nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!