Cikinek számit, ha anyukámmal megyek edzőterembe?
Figyelt kérdés
Anyukámmal egyszerre döntöttük el, hogy fogyni kéne egy kicsit, ezért gondoltunk valami órára.2020. febr. 2. 12:27
2/11 anonim válasza:
Szégyenled az édesanyádat?
Minek szült. :(
3/11 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ciki. Inkább örülj neki, hogy nem egyedül kell edzened.
4/11 anonim válasza:
Nem. Én sok fiút látok apukával. Akkor lányoknál se ciki.
5/11 anonim válasza:
Miért lenne ciki? A közhiedelemmel ellentétben edzeni járnak oda az emberek, nem menősködni.
Ami ciki, és egyszer láttam is ilyet: Egy fiatal férfit szemmel láthatóan az anyukája ráncigált el edzeni, és csesztette, hogy csinálja ezt meg ezt a gyakorlatot, ő meg hisztizett, hogy nem akarja. És még a súlyokat is anyukája pakolta neki.
7/11 anonim válasza:
Én is anyummal járok edzeni, 20 éves vagyok :) miért lenne ciki?
8/11 anonim válasza:
A mamámmal járok edzeni, a mamám 160Kg-mal nyom fekve, a mamám tanított meg boxolni, wing tsunozni meg Thai boxolni, a mamámat egyszer megtámadták az utcán 8-an, 4 súlyosan megsérült 3 elmenekült 1 elájult a félelemtől, a mamám nyugdíjas szamuráj és isteni levest főz. Szeretem a mamámat :)
9/11 anonim válasza:
A mamádat Tysonnak hívják utolsó?
10/11 anonim válasza:
Én apukámmal szoktam, egyáltalán nem ciki. A recepción is mindig mondják fizetésnél, hogy ez nagyon aranyos és jó dolog. Minden percet érdemes kihasználni, amit a szüleivel tölthet az ember, mert sajnos nem tart örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!