A délutáni melegbe elmennyek futni?
Figyelt kérdés
Reggel akartam, de sokáig voltam fenn, és nem pihentem ki magam eléggé, és ma akarnék futni, de lehet hogy csak egy kicsit sprintelgetni.2010. júl. 20. 13:43
1/12 anonim válasza:
hát ha lemész vigyél magaddal vizet és vegyél fel sapkát..
amúgy sztem nem kéne
2/12 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elmehetsz, esetleg kicsit később este 6 után.
3/12 anonim válasza:
menjél nyugodtan, itt a rakparton is rengetegen futnak egész nap ha kinézek az ablakon...
4/12 anonim válasza:
olyan 5-6 körül menj nyugodtan.
ui:az nem "elmennyek",hanem elmenjek.
5/12 anonim válasza:
7 után esetleg. Korábban inkább ne, és semmiképp se legyél napon. Ha alapból is magas aa vérnyomásod, akkor ne menj, mert ilyen melegbe ilyen intenzív testmozgásnál felmehet.
6/12 anonim válasza:
szerintem is fél 8körül menj,most tuti,hogy ne! én 9.kor szoktem este
7/12 anonim válasza:
este pls. amikor hűvös lesz... nehogy már a legnagyobb melegben rohangálj!
8/12 anonim válasza:
Még 30 fok sincsen, úgyhogy nyugodtan "mennyé"!
9/12 anonim válasza:
Mennyé, de csak olyan 6-7 körül (azaz most?). Úgy is fél 9-ig kb világos van, úgyhogy simán kifutkoshatod magad.
10/12 anonim válasza:
Én este 11 órakor szoktam elindulni futni:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!