Hogy működik egy edzőtermi edzés elkezdése?
Mi az első lépés?
Telefonon felhívom az edzőtermet vagy bemegyek és ott konzultálok?
A személyi edzőjük igénybevételére feláras a havibérlet mellé?
Hogy dől el, hogy nekem mire van szükségem?
Beszélnem kell ott róla valakivel, vagy csak úgy elkezdem ott használni találomra a súlyzókat meg ilyenek?
Szóval igen.
Még nem voltam edzőteremben és érdekelne, hogy hogy megy.
Nem az a célom, hogy akkora karom és combom legyen, mint a fejem, csak jó kondiba akarom hozni magam.
Izmok, feszes szép has, stb.
Mondhatni alakformálás és izomnövelés a cél.
Megnézed a neten a honlapjukat és ott minden árat megtalálsz.
Igen,a személyi edzőnek külön kell fizetni az edzésért az edzés végén.
Neked most egy heti 3x teljes test edzés lenne a legjobb mint kezdő és az alapgyakorlatok helyes elsajátítása, illetve ha izmot akarsz felszedni akkor a kajának olvass utána de egyél mindenképp annyit, hogy több kalóriát vigyél be mint amennyit elégetsz.
Kinyomtatod az edzéstervet és szabályosan megcsinálod a gyakorlataidat.
body.builder.hu ,testepitek.hu-n vannak fent videók a gyakorlatok helyes végrehajtásáról és kezdő edzéstervek stb.
Szerintem jobb személyesen bemenni.
Személyi edző igen, feláras.
Neked kell eldöntened, hogy mit akarsz elérni, aztán ahhoz kel igazítani a többit.
Beszélned nem "kell" senkivel, minden szabad, ami nem foglalt, megtanulhatod egyedül is, de mivel semmi tapasztalatod, akkor érdemes konzultálni egy személyi edzővel vagy hozzácsapódni egy tapasztalt ismerőshöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!