Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi lehet? A tobbi lent talalhato

Felhasználo193 kérdése:

Mi lehet? A tobbi lent talalhato

Figyelt kérdés
Ma testnevelesen magasugras volt. Ugrottam meg minden es az ugrasok kozt egyre jobban fajt a terdem. A vegen mar nagyon. Foleg amikor par oraval kesobb indultam haza, akkor rettentoen. Ugy az egesz terdem faj+ a hajlatom nem birom kiegyenesiteni. Szalaghuzodas/ randulas vagy In huzodas v mi lehet?

2019. dec. 10. 20:23
 1/1 anonim válasza:

Velem is elő szokott fordulni, nem kell nagyon aggódni mert egy két napon belül elmúlik rosszabb esetbe pedig max egy hét. Ha tényleg nem javul nézzétek meg orvossal. Nekem egy speciális orvos nézte aki azt mondta, hogy azért lehet mert mostanában sokat növök és keményen űzöm a sportot, a másik lehetőség hogy felmenőktől örököltél térdfájást.

Bocsi ha furán fogalmaztam

2020. jan. 3. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!