Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért gúnyolják manapság is,...

Miért gúnyolják manapság is, aki elmegy futni, főleg vidéken?

Figyelt kérdés

Falun nem merek már elmenni, mert "bolond vagy", dudlágatnak, futóbolond, mennél inkább kapálni.

Ma reggel elütöttek egy futót Szombathelyen. Zebráról repült 30 métert. Olyan gusztustalan hozzászólásokat írtak, "kiment a frigóba a bolondja", "legközelebb nem futkorászik ki a kocsi elé", "jé ott a házunk, mondta a bolond futó". Oda is írtam ennek, mert ennyire szemét senki sem lehet. De többen is írták, hogy mit kell futkozni stb. Meg ilyen időben minek...

Bazki, ugyanezeket megkaptam én is... Meg más kárának örülni. Sok autós meg semmibe sem veszi, hogy ott zebra van, csak akkor szabad kilépni, ha látod megáll, mert lecsap különben, vagy a felénél vagy és áthúz előtted... Ezrk kb. ilyen apám stílusúak, az is így csinál nekik. El van hízva, még 300 méterre sem megy el gyalog, hanem kocsival...

2019. dec. 8. 09:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
30%
Hogy lenne már ingyen???????
2019. dec. 12. 18:10
 22/25 anonim ***** válasza:

Miről beszélsz? MOST nincs hideg. Talán épp fagy hajnalban, de nappal +3-5C°. Az teljesen ideális futni. Múlt héten, -7-10C° nappal, na akkor elhiszem, hogy nem esik annyira jól a szabadban futni.

2019. dec. 12. 18:16
 23/25 anonim ***** válasza:

21:

Na jó nem teljesen ingyen, de ami drága az a futócipő, és nagyon spéci abból kb csak a profiknak kell. A futótechnika a legfontosabb.

22:

0 fok ideális, de -10 fokban is lehet, több ruha kell.

2019. dec. 13. 09:10
 24/25 anonim ***** válasza:
E jelenségről olvasva kezdem megérteni azokat, akiknek az Erzsébet híd után már honvágyuk van. Persze a belpesti törzsi beltenyeszet sem sokkal jobb, aki már Újbuda külső részét is lenézi, mindenkit proliz, parasztoz, holott ősei csontot, nyulbort árultak Csernovciban.
2020. febr. 12. 20:12
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem értem azokat az embereket, akik "gúnyolják" a futókat. Futó ruha van téli és nyári, futócipőt mindenhol lehet kapni. Én megyek plusz 40 és -15 fokban is. Ez egy sport. Bárhol és bármikor művelhető. Kit érdekel, mit gondol erről az, aki nem fut? Magasról tegyél rájuk és fuss azért, mert neked jól esik!
2020. febr. 13. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!