Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy manapság...

Miért van az, hogy manapság lehetlen edzőhavert találni?

Figyelt kérdés

Olyan jó lenne focizni, kosarazni, vagy együtt kondizni egy haverral.

de az emberek totálisan érdektelenek, vagy ha nem, akkor azt hiszik hogy a sporttárs a homár szexpartner fedőneve

Mikor vált agyilag ilyen sötétté a társadalom?

2017. szept. 2. 11:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt én is adom. Bár én a barátnőimet próbáltam mindig rávenni, hogy jöjjenek velem, sosem jöttek. Mindig mondták a különböző indokokat: nincs rá idejük, pénzük vagy csak szimplán lusták. Én meg tipikusan olyan vagyok, aki magától nehezen kezd el valamit. Most pl elkezdtem kick boxolni, ahova bár először eljött egy barátnőm, de már a legelső edzés után megmondta, hogy neki ez nem fog menni. Azóta egyedül járok, de imádom, meg már ott is jóban lettem a többiekkel. Csak fogadd el, hogy ez van és lépj tovább:D (18/l)
2017. szept. 2. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!