Őszintén, van olyan sportfogadó aki tud profitot termelni?
Szerintem abban van igazán az érték,ha mennyiség helyett úgymond a minőségre mész tippek tekintetében.
Pl. Az egyik kedvencem a nagy téttel bíró meccsek (BL döntő ,kupadöntők stb.) Ott általában a kevés gól + sok lap adja magát , ha jól emlékszem tavaly a nagy nemzetek kupadöntőin rengeteg piros volt,ugye a paks-fradin is volt kiállítás.
Aztán ami szintén ígéretes,azok a bajnokság utolsó fordulói.
Tavaly rengeteget nyertem ezekkel,utolsó fordulóban ha egy csapat,akinek minden mindegy találkozik egy olyannal,akinek az életbenmaradás a tét,adja magát az eredmény.
Ilyenek még pl kézi BL döntőben a kevés gól,ugye ezek is feszült meccsek szoktak lenni,lassú,megfontolt játék a jellemző nem pedig a rohanás,ellenben a bronzmeccsek sokkal felszabadultabbak.
Ami még nagyon adja magát azok az augusztus/szeptember eleji barátságos meccsek, ömleni szoktak a gólok,ott a lényeg az összecsiszolódáson van,új játékosok beépítésén stb.
Szóval én az átlag hétvégi bajnokik helyett általában kivárom a szezon végét és a döntőket/zárófordulókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!