Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Őszintén, van olyan sportfogad...

Őszintén, van olyan sportfogadó aki tud profitot termelni?

Figyelt kérdés
Az elmúlt hónapokban elég sok időt befektettem, hogy egy olyan technikát dolgozzak ki amivel havi legalább 30.000+bevételt tudok termelni a tippmixen. (mondják páran, hogy nem tippmixen kell, de valójában mindenhol kb ugyanazok az oddsok.) Több stratégiát is kipróbáltam, végül minden esetben lassan fogyott a pénzem. Próbáltam a favoritra fogadni, nem jött be mert 4/1 esetben vagy döntetlen vagy a másik nyer. Próbáltam golszám 1,5 el, ezekre az odds általában 1,8-1,25 és a nyeremény visszafektetetésével de hiába nagy az esély minden 5-7 esetben becsúszik egy 0-0 vagy 0-1, tehát előbb utóbb elbukod. Ha nem teszed vissza a tétet a kis odds miatt csak akkor nyereséges ha legalább 5 nyertes sorozat van, azt pedig elég könnyű bukni. Próbáltam döntetlenre tét emeléssel olyan csapatokra ahol valószinübb de, itt csak idő kérdése mikor kerülsz egy pech sorozatba és elbuksz egy csomó pénzt. Szóval pár hónap után a befektetett 15.000 ből most 7500-on állok, hiába hogy sok pénzt megforgattam nyereség semmi, és lassan lemorzsolódik a befektetett pénz. Arra gondoltam kiveszem a megmaradt pénzt és hagyom a fenébe, mert nem éri meg a befektetett idő. Arra kíváncsi lennék tényleg vane olyan ember aki ebből hosszú tábon nyereséges marad és ha igen, hogy csinálja? Van aki szerint több pénzzel kell próbálkozni, de ha 15000 el negatív, akkor 150 el se lenne jobb. :/

2019. nov. 30. 10:15
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szerintem abban van igazán az érték,ha mennyiség helyett úgymond a minőségre mész tippek tekintetében.

Pl. Az egyik kedvencem a nagy téttel bíró meccsek (BL döntő ,kupadöntők stb.) Ott általában a kevés gól + sok lap adja magát , ha jól emlékszem tavaly a nagy nemzetek kupadöntőin rengeteg piros volt,ugye a paks-fradin is volt kiállítás.

Aztán ami szintén ígéretes,azok a bajnokság utolsó fordulói.

Tavaly rengeteget nyertem ezekkel,utolsó fordulóban ha egy csapat,akinek minden mindegy találkozik egy olyannal,akinek az életbenmaradás a tét,adja magát az eredmény.

Ilyenek még pl kézi BL döntőben a kevés gól,ugye ezek is feszült meccsek szoktak lenni,lassú,megfontolt játék a jellemző nem pedig a rohanás,ellenben a bronzmeccsek sokkal felszabadultabbak.

Ami még nagyon adja magát azok az augusztus/szeptember eleji barátságos meccsek, ömleni szoktak a gólok,ott a lényeg az összecsiszolódáson van,új játékosok beépítésén stb.

Szóval én az átlag hétvégi bajnokik helyett általában kivárom a szezon végét és a döntőket/zárófordulókat.

febr. 9. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!