Őszintén, van olyan sportfogadó aki tud profitot
termelni?
Figyelt kérdés
Az elmúlt hónapokban elég sok időt befektettem, hogy egy olyan technikát dolgozzak ki amivel havi legalább 30.000+bevételt tudok termelni a tippmixen. (mondják páran, hogy nem tippmixen kell, de valójában mindenhol kb ugyanazok az oddsok.) Több stratégiát is kipróbáltam, végül minden esetben lassan fogyott a pénzem. Próbáltam a favoritra fogadni, nem jött be mert 4/1 esetben vagy döntetlen vagy a másik nyer. Próbáltam golszám 1,5 el, ezekre az odds általában 1,8-1,25 és a nyeremény visszafektetetésével de hiába nagy az esély minden 5-7 esetben becsúszik egy 0-0 vagy 0-1, tehát előbb utóbb elbukod. Ha nem teszed vissza a tétet a kis odds miatt csak akkor nyereséges ha legalább 5 nyertes sorozat van, azt pedig elég könnyű bukni. Próbáltam döntetlenre tét emeléssel olyan csapatokra ahol valószinübb de, itt csak idő kérdése mikor kerülsz egy pech sorozatba és elbuksz egy csomó pénzt. Szóval pár hónap után a befektetett 15.000 ből most 7500-on állok, hiába hogy sok pénzt megforgattam nyereség semmi, és lassan lemorzsolódik a befektetett pénz. Arra gondoltam kiveszem a megmaradt pénzt és hagyom a fenébe, mert nem éri meg a befektetett idő. Arra kíváncsi lennék tényleg vane olyan ember aki ebből hosszú tábon nyereséges marad és ha igen, hogy csinálja? Van aki szerint több pénzzel kell próbálkozni, de ha 15000 el negatív, akkor 150 el se lenne jobb. :/
Úgy van kitalálva a sportfogadás, hogy hosszútávon a fogadóirodának érje meg. Ha nem így lenne, nem lehetne fogadni, mert csődbe mennének. Lehet, hogy egyszer-egyszer bejön egy nagy odds és milliókat is kifizetnek valakinek, de hidd el, sokkal több bukott pénz van mögötte amiből simán kifizetik a nyertest és még marad is.
2019. nov. 30. 10:56
2/11 anonim válasza:
Ebbol is latszik, hogy a Szerencsejatek Zrt. altal alkalmazott matematikusok, statisztikusok sokkal okosabbak, mint azok, akik ebbol tenyleges bevetelt remelnek....
2019. nov. 30. 11:11
3/11 A kérdező kommentje:
#1, Ezt amint a kérdésemből is kiderül ezt magamon is megtapasztaltam, csak fura hogy rengeteg ember foglalkozik ezzel, tényleg mindenki veszteséges lenne? Nyilván úgy van kitalálva, hogy a fogadó irodának érje meg, mert aminek az esélye 50% az a fogadónak csak 40%. Pl annak az esélye hogy páratlan/páros lenne a golszám, az odds 1.8/1.7 holott 2 kellene legyen hiszen 50% az esélye. A többi a margin amivel az iroda biztosítja hogy ha minden második jön be már veszteséges legyél. Ugyanez van a kisebb oddsoknál ami 1.4 az valójában 1.6/7. Akkor lehetne ebből talán bevételhez jutni, ha ugyanannyi esélyt kapna a fogadó mint az iroda.
2019. nov. 30. 11:16
4/11 anonim válasza:
Szerencse kerdese hogy hosszu tavon melyik jatekos lesz nyereseges. (Vagy ugye a bundakat ismerok)
A legtobb jatekos hobbibol fogad, es osszesegeben bukoban van de nem erzekeli mert kis osszegek mennek el es neha nyer egy “nagyobbat es azt hiszi hogy pluszban van
2019. nov. 30. 13:38
5/11 anonim válasza:
Szerintem vannak ilyenek, akik okosabbak, észrevettek valamit, amit mások nem, és tapasztaltabbak. Szerintem ha csak meccseket nézegetne az ember, és csak akkor fogadna, ha támad egy erős megérzése, akár havonta párszor, akkor is nyereséges lenne.
2019. dec. 12. 10:23
6/11 anonim válasza:
Nem saját stratégiával kell játszani, ez a titka. Ha azt élvezed a sportfogadásban, hogy a saját tippjeidet játszod meg, akkor magas hozzáértés nélkül bukó a dolog. Ha van Instagramod, akkor kövesd be "tipskings"-et, 5000 forint egy hónapra. A duplázó csoportot ajánlom, szép nyereséggel zárok minden hónapban. Ha nincs Instagramod, akkor protipsters.eu oldalon tudsz válogatni bizonyos csomagok között. De én inkább tipskingset ajánlom. Náluk heti 5-6 tipp van csak, de azok legalább jól átgondolt tippek, nem a tippek mennyiségére mennek. De 15000 édes kevés hogy rendes bevételed legyen. Én 75 ezer tőkét ajánlanék, ez havi szinten 7500/meccs tétnél 40-80 ezret jelentene, annak függvényében hogy milyen hónapot fogsz ki. De veszíteni így már biztosan nem tudsz.
2019. dec. 16. 18:09
7/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Elírtam, bocs. Tippskings néven vannak fent. Duplázó csoportot ajánlom náluk.
2019. dec. 16. 18:10
8/11 anonim válasza:
Ketteske, álomvilágban élsz. Csak nem képzeled, hogy aki matematikát végzett egyetemi szinten, beáll a ZRT-hez melózni? Nevetséges vagy. Ezek az "oddsmesterek" max érettségivel rendelkező mezei sportfogadók, akik utánanéznek az eseményeknek.
Van olyan sportfogadó, aki tud profitot termelni.
2020. márc. 31. 13:35
9/11 anonim válasza:
Én matematikus vagyok,mondjuk nem értek a sportfogadáshoz,de ugye az oddsok úgy vannak kialakítva,hogy bármi történjen a Zrt. +ba jöjjön ki belőle. Az hogy 1-2 ember oriási mázlival sokat szakít pont nem érdekli őket,nekik a saját profit számít.
Lehet itt stratégiázni, meg modszereket kidolgozni,úgyis lesz egy olyan pechszériád,amikor le 0-zod magadat(én is próbáltam,a vége ugyanaz lett). Addig örülj még nem leszel függő és szórod el a fizetésedet pár nap alatt( sajnos ismerőseim közt volt ilyen).Inkább túlórázz melóba, ha pedig nagyon akarsz fogadni, tegyél heti 1-2tippet párezer forinttal.
jan. 13. 15:05
10/11 anonim válasza:
Nekem sikerült egy kalkulátort összeraknom excelben amit még a mai napig is tökéletesítek. Lényeg az hogy a gólokat több kategóriába sorolom nyílt játék, pontrúgás, kontra stb. Szembe állítom a 2 vizsgált csapat statisztikáit ki milyen eseményből rúgta majd kapta a gólokat különféle százalékos súlyozott átlagokat számol a meglévő statisztikák alapján. Majd ezt összevetem a csapat xg értékeivel. Van egy saját xg számításom is ahol pl támadó csapat játékosaival szemben állítom fel az ellenfél védelmét. Lényegében óriási méretű statisztikai adatot tömörítek. Gyenge pontokat keresve vagy éppen erőségeket, majd a legvégén még a kezdő csapatok kihirdetésé után is elvégzek egy kalkulációt. Kb eljutottam oda, hogy olyan 65-70% találati arányt sikerül 1,8-2,2 szorzókon realizálnom. Kb 40 egység profitot szoktam elérni havonta. Nem tudsz minden meccsre fogadni, csak ahol van megfelelő statisztikai adat. Igy kb decembertől-majusig tudok meccsekre fogadni fociban. Decemberre lesz megfelelő statisztikai adat májusban meg már vége a nagy bajnokságoknak. Lehet amúgy keresni a sportfogadással, de nagy meló van vele, ha jól akarod csinálni. Igazából ebben a történetben is legnagyobb ellenfeled saját magad vagy. Nem szabad minden meccsre fogadni nagyon meg kell fontolni. Kell egy jó adag önkontrol stb stb. De ha felállítod a szabályokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!