Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Sportlövészet sport?

Gergely Gergely kérdése:

A Sportlövészet sport?

Figyelt kérdés
Én személyszerint Sportlövészetrr járok és osztálytársaim, azzal b*****"-nak, hogy jaj az nem sport! Van valakinek valamilyen ötlete, mit mondjak nekik ezzel kapcsolatban? (Falmászást sportolnak.)

2019. nov. 28. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Felesleges gyermeteg emberekkel ilyen gyermeteg vitákba bele menni.
2019. nov. 28. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Én IDPA és IPSC versenyekre járok. Sokkal kimerítőbb mint mondjuk több kilométer futás mert itt fejben fáradsz el.

Kevesen csinálják két oka van egyrészt mert nehéz és ennél ha egy rossz szokás berögződik évekig tart míg azon túljut az ember. A másik pedig ez nem egy olcsó sport

2019. dec. 15. 21:01
 3/3 anonim válasza:
nyugodtan mondd meg nekik, hogy menjenek el veled egy korrekt edzésre és feküdjenek fel a teljes cuccban mondjuk 30 (ha nem is 60, amennyi a minimum nemzetközi számoknál) szabályos lövésre. Miután lekászálódtak a fekpadról máshogy gondolnak majd erre a sportra. Másik dolog... benne van a nevében is, hogy "sport" és elismert olimpiai és világszintű sportág, így nem kell ezt a részét nagyon ragozni. A sakkhoz hasonlóan (amely szintén sport) igen komoly szellemi munkát vesz igénybe, én például fejben igen le tudok fáradni egy kiadós edzés után. A fizikai része nem igen megterhelő, de nyilván arra is készülünk heti pár fizikai edzéssel. -Egy országos bajnok
2020. jan. 3. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!