100kg vagy afelletti lányok?!
Oh, bocsánat, az lemaradt😅
165 cm vagyok.😇
Biciklizem heti 2*, heti 3 tesi, hétvégén majdnem mindig befigyel egy túra. Mindennap végzek pár gyakorlatot lábra, és csinálok kb 10-30 fekvőt (mikor mennyit).
Ilyen rendes "majd beleszakadok, teljes testes erősítést" heti 2* végzek, ha nagyon unatkozom/épp rossz kedvem van.
Ami az izomzatot illeti: a karjaimon kevesebb a háj, formásabb lett. A vállaim szélesebbek, egyenesebbek picit (bár az lehet a kicsit több önbizalomtól, hogy nem járok olyan görnyedten már😅) A fenekem kicsit kevésbé narancsbőrös, mint volt. A lábaim még mindig rosszul néznek ki, de kicsit kevésbé vastagok. A hasam kisebb, de még elég hájas, nem éppen szép látvány.
Képességek: igen, határozottan fittebbnek érzem magam tavaszhoz képest, számít az a 7 kg, bár az is közre játszhat, hogy tél van, így alapból kevesebbet izzadok, így jobbnak érzem magam😅
Remélem kielégítettem a kíváncsiságotokat 😇
Ui.:bocs, hogy offos volt az 1. válaszom, tudom, hogy nem én vagyok a kérdés célcsoportja, mégis úgy gondoltam/gondolom, hogy hasznos lehet a tapasztalatom, hisz én is túlsúlyos vagyok, és fogyni szeretnék, akárcsak a kérdező, a különbség csak a leadandó kilóink számában van.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!