Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek erdemes 17 eves...

Szerintetek erdemes 17 eves tornazni?

Figyelt kérdés

Bèna vagyok de kedvem tamadt ballettozni vagy tornazni spargat csinalni

De 17 eves vagyok es tornakorre 18 eves korig lehet jarni ezert othon kell neki kezdjek de nem tudom hogyan

17/l

2019. nov. 20. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha van kedved, csináld, de ezeket úgy 10-12 évvel fiatalabb korban szokták kezdeni.
2019. nov. 20. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Tegnap még 18 voltál, fura, hogy fiatalodsz...
2019. nov. 20. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan csináld. Kérdésedből látszik hogy csak hobbiból tennéd,szóval ezekre a 10 évvel elkéstél típusú kommentekre ne is figyelj.

Egyébként férfi vagyok,szóval a balettban nem tudok segíteni.

A többiben pedig annyit hogy nyújts rengeteget. Spárgát nem olyan vészes megcsinálni( nekem is megy ), csak sokat kell nyújtani. Csinálhatsz saját testsúlyos edzéseket. Itt gondolok pl. kitörésekre, guggolások variációira,hasprésekre és lábemeléseke. A karod nem tudom mennyire erős,de ha bírod a fekvőtámaszt akkor azt is csinálhatod orrba-szájba. Idővel beszerezhetsz kis súlyokat is,aztán látványosabb lesz az eredmény.

2019. nov. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!