Egyrészt mert színvonaltól és a te egyéni érdeklődésedtől függetlenül tény, hogy a foci a legnépszerűbb sport az országban, ezzel lehet a leghatékonyabban megszólítani az embereket és a tömeg kedvében járni.
Másrészt a nagyobb érdeklődés és nézettség miatt a fociban sokkal több pénz van, mint az általad említett sportok esetében, ezért jóval többet lehet benne sikkasztani, illetve asztal alatt az ismerősök, kegyencek zsebébe csúsztatni.
2019. nov. 18. 14:48
5/18 anonim válasza:
Miniszterelnök és csapata a focit kedveli, mondjuk ezeket a honi botlábúakat nem nevezném futballistáknak..
A magyar focinak nincs túl sok sportértéke..
2019. nov. 18. 14:49
6/18 anonim válasza:
Németeknél élek. Itt is a hülye focit támogatják a legjobban. Legalábbis a városunkban. Ennek is a zorbán az oka?
2019. nov. 18. 15:17
7/18 anonim válasza:
Emberek agyba-fobe verik egymast = szinvonalas sport?
Mas kerdes, hogy miert nem azt tamogatjak, hogy az emberek sportoljanak.
2019. nov. 18. 15:36
8/18 anonim válasza:
A magyar foci nemzet. Ez van. 7-8 millió foci rajongó van az országban. Az, hogy te a maradékba tartozol, hát istenem... Nehogy már hozzád igazodjon a többség!
2019. nov. 18. 16:45
9/18 anonim válasza:
#8: Engem világ életemben hidegen hagyott a foci, amíg nem jött az asszony. Miatta megszerettem, de csak és kizárólag színvonalas focit nézek, pl EB és VB. A magyar klubcsapatok botlábú szerencsétlenjeire a kutya se kíváncsi!
Németországban jó, hogy a focit támogatják, mert van is mire. Jó, utóbbi VB-n csúnyán leszerepeltek, de amúgy a német foci jó, van értelme pénzt ölni bele. A magyar foci viszont vacak. Itthon az úszást, kajak-kenut, vízilabdát kellene nyomatni, abban tudunk eredményeket felmutatni. Fociban nem.
2019. nov. 19. 09:39
10/18 Green_Eagle válasza:
Amikor 2016-ban a válogatott kijutott az Eb-re, az egész ország focilázban égett. Budapesten hatalmas tömegek vonultak az utcára és kb három héten keresztül mindenki a fociról beszélt. Pedig nem arról volt szó, hogy megnyertük volna a tornát, egyszerűen csak kijutottunk oda. Szóval sorra nyerhetjük az aranyakat vízilabdában, úszásban, kéziben stb. (félreértés ne essék, ezeket a sportágakat is nagyon szeretem), soha semmi nem fog akkora eufóriát kiváltani az emberekből, mint a foci. Persze azzal én sem értek egyet, hogy ennyi pénzt ölünk bele, de amondó vagyok, hogy ha választani kell, akkor már inkább a foci legyen az.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!