Melyik sportot ajánlanátok nekem?
Sziasztok!
8.osztályos vagyok, eléggé duci és jelenleg nem sportolok semmit.Szeretnék elkezdeni valamilyen sportot amellyel fogyhatnék, izmosodhatnék, de nem tudok választani.Meg attól is félek hogy a tömegem miatt hátrányban lennék a nálam vékonyabbakkal szemben.A tánc és a legtöbb labdajáték ki van zárva.
A küzdősportok érdekelnének, de nem tudom hogy azokat el lehet-e kezdeni ennyi idősen és kb 0 edzettséggel.
Tudom a futás lenne a legegyszerűbb,de az nagyon nem akar menni..
Előre is köszi a válaszokat!
Unokatestvérem nő, 41 éves, 130 kiló.
Pár hete jár karatéra, és szívesen fogadták, ő is nagyon élvezi, még ha nem is tud mindenben ugyanúgy teljesíteni, mint a fiatalabbak/sportosabbak, így is érzi, hogy folyamatosan fejlődik, a többiek pedig nagyon támogatók vele.
Menjél nyugodtan az általad választott küzdősportra. Ha nem érzed jól magad, ne menj oda többet, hanem menjél másik helyre.
Nem kell az első helyen lehorgonyozni. Illetve, ha esetleg egy barátod/barátnőd is kedvet érez, és közösen mentek, az főleg kezdetben sokat segíthet, de ismétlem, ha egyedül mégy, akkor sem fog bántani senki.
Ha már küzdősport akkor a thaiboxot ajánlom. Sokkal jobban megtanulsz verekedni/megvédeni magad mint egy sima boxtól.
És egy sportot sosem túl késő elkezdeni hacsak nem az a cél, hogy világbajnok legyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!