Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A testépítők miért nem ehetnek...

A testépítők miért nem ehetnek cukrot/cukrosat?

Figyelt kérdés
Nem növeli az izmot vagy mi? A válaszokat előre is köszönöm:-)
2010. júl. 17. 09:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert a cukor gyorsan felszívódó szénhidrát, tehát hirtelen növeli majd csökkenti az inzulinszintet, ez pedig a teljesítmény rovására megy.
2010. júl. 17. 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:
És azt elmondaná valaki, hogy mi kell egy testépítőnek, hogy testépitő lehessen:D mármint így törvényessen kell hozzá valami iskola? vagy mi vagy csak egy rakat steroid meg gyúró terem. Most komolyan nem értem
2010. júl. 17. 10:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez 1 sport.Ugyan olyan mint a többi.Én azokat szoktam testépítőnek tekinteni akik versenyekre járnak.

De hogy mi kell hozzá?Akaraterő ahoz hogy minden étkezésedet grammra pontosan kimérd.Betartsd az étkezéseket a diétát.Keményen intenzíven tudjál edzeni.Tápkiegeket ismerd.A saját testedet ismerd.Profibb szinten a szteroidokat ismerd(hatásuka,adagolásukat,kombinálásukat).Pózokat megtanuld.Így hirtelen ennyi jutott eszembe

2010. júl. 17. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
a Kérdezőnek:edzés alatt és után sokan esküsznek a szőlőcukorra.Edzés után az egyszerű szénhidrát KÖTELEZŐ.A megemelkedett inzulinszint antikatabolikus és anabolikus környezetet teremt.Az ha utána lecsökken nem akkora tragédia.Az izmaidat feltöltötted
2010. júl. 17. 11:39
 5/5 clint ***** válasza:

h4xOr-nak igaza, edzés után egyszerü szénhidrát kell!

Ezt üzenném a sok félkegyelmünek aki vitázik, mert ő "nagyon ért a testépítéshez" hogy a jumbo a legjobb tömegnövelő az kell edzés utánra, nos fogyatékosság viszont nem kéne:D:D:D

2010. júl. 17. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!