Mikor fog meglátszani az edzés eredménye?
Másfél hónapja elkezdtem itthon súlyzós edzést végezni, az étrendre, mennyiségre figyelek, heti 3x edzek felosztva.
Apróbb változásokat már észrevettem, meg ugye a gyakorlatok egyre jobban mennek, egyre nagyobb súlyokkal, viszont érdekelne, hogy mikor lesz látható körülbelül változás. Tudom, hogy nem pár hét alatt, csak kíváncsi vagyok.
Fél évet minimum adj magadnak.
Heti 3 edzes a minimum, inkább 4, persze attól is fugg, hogy mindenre edzel e rendesen, kulon (illetve 2 izomcsoportra egy nap + has esetleg vagy láb egyik izomcsoportja +ban).
Én ha fél évig nem edzek, 2 honap mire belelendulok, es kb 3 honap mire latom hogy visszatertem (segit az izommemoria, mely letezese vitatott, de majd idovel megerted), es meg minimum 2 honap mire lathatoan valtozik barmi.
Az elejen mindig konyebb, jobban latszik, aztan jon egy stagnalosabb idoszak, ne add majd fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!