MI a véleményetek, tapasztalatotok a MHN (korábban Muscle Bear) és a Redis Nutrition táplálékkiegészitőkröl? Elsőorban a fehérje érdekelne ( azonbelül előszöris tejsavó) de minden gondolat, tapasztalat érdekelne. Elég olcsónak tünnek.
annak idején kipróbáltam a muscle bear terméket, (ami a régi neve volt)a kreatin monohidrátot, mível kb 14 éves korom óta (25 vagyok) testet építek rengeteg kreatint fogyasztottam már, sok és nagyon sok gyártótól. Mindegyik ugyanolyan volt.
Szemcsés kristályos fehér nagy molekulával rendelkező por. ILYEN A KREATIN monohidrát aki ezt nem fogja fel az hülye!!!
A muscle bear-es kreatin pedig kb olyasmi volt mint a liszt, semmi kristályos, totál finom por volt.Az emailben amit küldtem nekik (mível a telefont nem vették fel) egyenes lecseszést kaptam, hogy ők igazi szupermínőséget képviselnek, amiket pedig én eddig használtam gagyik voltak. (hiába a világcég pl az universal, a weider vagy six star stb) jópár testépítő ismerőstől kérdeztem és nemegy mondta ezt a bevizsgálás dolgot, érdekes módon az egyikük az általad említett fittnes 2000 egyik reklámarca:D
A scitecet meg hagyjuk, ha nem tünt volna fel minden MHN termék a scitecet próbálja majmolni, van saját volumass 35-ük, saját myomaxuk, saját 100% whey-ük is:D
És nem favorizálom a scitecet, jobban csípem a világcégeket. Ennyi. Az meg nem célom, hogy te ne használd az mhn-t, nyugodtan, csak egy jótanács volt amit vagy megfogadtok, vagy nem.. de azután a "kreatin" után én senkinek nem javaslom!!!! ennyit erről.
kis pontosítással nagy szemcseméretű, a molekulát nem látod...
most annyira felidegesítettem magam, hogy a jövő héten megpróbálok vhova leadni az anyagból és megnézetem a fehérjetartalmát, eredménytől függetlenül beillesztem ide ahogy tudom
azért köszi a tanácsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!