Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szimplán alakformáláshoz...

Szimplán alakformáláshoz milyen edzés a legjobb?

Figyelt kérdés
Huszas éveiben járó fiú vagyok, 180 centihez 76 kiló, aminek jelentős része hastájékon összpontosul - ezen szeretnék változtatni. Nem akarom konkrétan kigyúrni magam, vagy legalábbis "felfújni" semmiképp, csak karbantartani, tehát valami olyan lenne a legjobb, ami az egész testet átmozgatja, hogy semmi ne maradjon ki. Elsőre aerobic-ra gondoltam, de nem tudom, hogy férfiak számára ez opció-e egyáltalán...? Ha ez nem, akkor mi jöhet még szóba? Úszás szintén jó lenne, csak az az egy baj van vele, hogy a hajam nagyon nem bírja a klóros vizet, és amennyire tudom, még a fürdősapkák sem szigetelnek 100%-osan. Mit tudtok javasolni?
2010. júl. 14. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerinted hogy lehet egy izmot "felfújni"?
2010. júl. 14. 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:
kedves első, biztos láttál már olyan "felfújt" stranddekorációt (férfit), akiről messziről lerí, hogy kondizik, semmi mást nem csinál. Az ilyen bodyzós formák izmai vannak felfújva :)
2010. júl. 14. 23:47
 3/8 clint ***** válasza:

tehát mindenki akinek 45 feletti a bicepsze az felfújt???

Há kapjátok be!!!

De komolyan amugy, a szteroidos "vízes" izomra mondják, hogy felfújt, mert lényegében, semmi izomrost nem látszik, csak hogy vaskos.

2010. júl. 15. 00:07
 4/8 anonim ***** válasza:

jó vitatkozást.

a futás is megmozgat mindent, és apadnak is tőle a zsírpárnák, aerobikozni pedig szoktak férfiak is, nekem az aerobik edzőm férfi, és még annó járt egy srác is.

2010. júl. 15. 00:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Így van előző:) Kérdező: Czanik Balázs, Schobi Norbi, Katus Attila, Tatarek Rezső?

Azé' ők is férfiból vannak ám. És elég sok követőjük akad...

2010. júl. 15. 00:27
 6/8 clint ***** válasza:
nos annyi pénzért én is csinálnám:D
2010. júl. 15. 00:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Valahonnan csak eljutottak oda, nem? Lehet bírálni, lehet irigyelni, és lehet utánuk csinálni. hajrá:)
2010. júl. 15. 00:35
 8/8 clint ***** válasza:

nem bíráltam őket, elismerem, hogy elérték amit kellett és meg is érdemelték.

De shobert norbiban én nem bízom...

Sokkal többen híztak mellette a környezetembe mint fogytak.

2010. júl. 15. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!