Szimplán alakformáláshoz milyen edzés a legjobb?
Figyelt kérdés
Huszas éveiben járó fiú vagyok, 180 centihez 76 kiló, aminek jelentős része hastájékon összpontosul - ezen szeretnék változtatni. Nem akarom konkrétan kigyúrni magam, vagy legalábbis "felfújni" semmiképp, csak karbantartani, tehát valami olyan lenne a legjobb, ami az egész testet átmozgatja, hogy semmi ne maradjon ki. Elsőre aerobic-ra gondoltam, de nem tudom, hogy férfiak számára ez opció-e egyáltalán...? Ha ez nem, akkor mi jöhet még szóba? Úszás szintén jó lenne, csak az az egy baj van vele, hogy a hajam nagyon nem bírja a klóros vizet, és amennyire tudom, még a fürdősapkák sem szigetelnek 100%-osan. Mit tudtok javasolni?2010. júl. 14. 23:18
1/8 anonim válasza:
Szerinted hogy lehet egy izmot "felfújni"?
2/8 anonim válasza:
kedves első, biztos láttál már olyan "felfújt" stranddekorációt (férfit), akiről messziről lerí, hogy kondizik, semmi mást nem csinál. Az ilyen bodyzós formák izmai vannak felfújva :)
3/8 clint válasza:
tehát mindenki akinek 45 feletti a bicepsze az felfújt???
Há kapjátok be!!!
De komolyan amugy, a szteroidos "vízes" izomra mondják, hogy felfújt, mert lényegében, semmi izomrost nem látszik, csak hogy vaskos.
4/8 anonim válasza:
jó vitatkozást.
a futás is megmozgat mindent, és apadnak is tőle a zsírpárnák, aerobikozni pedig szoktak férfiak is, nekem az aerobik edzőm férfi, és még annó járt egy srác is.
5/8 anonim válasza:
Így van előző:) Kérdező: Czanik Balázs, Schobi Norbi, Katus Attila, Tatarek Rezső?
Azé' ők is férfiból vannak ám. És elég sok követőjük akad...
6/8 clint válasza:
nos annyi pénzért én is csinálnám:D
7/8 anonim válasza:
Valahonnan csak eljutottak oda, nem? Lehet bírálni, lehet irigyelni, és lehet utánuk csinálni. hajrá:)
8/8 clint válasza:
nem bíráltam őket, elismerem, hogy elérték amit kellett és meg is érdemelték.
De shobert norbiban én nem bízom...
Sokkal többen híztak mellette a környezetembe mint fogytak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!