Hogy hívják azt szakszóval, amikor egyik kar magastartásban, másik mélytartásban, és hátra kell huzigálni, és kettő után csere van?
Magát a hátrahuzigálást. Meg amikor mellhez tartás, és huzigáljuk hátra.
Ezeknek mi a nevük?
Szakkifejezéssel.
Előre is köszönöm.
Tesiórára gondolok természetesen. Csak érdekel a neve, mert nem emlékszem, hogy hogy hívják:D
.o|
/|
.A
__o__
....|
...A
..o
^-^
|.|.|
..A
Tehát ez így itt
^
|
A 3. figurám egyik karja, mert nem akartam neki olyan rövidet "rajzolni." Tehát a hosszú egyenes vonal a karnak a meghosszabbítása szeretett volna lenni
Lehet, hogy az melső középtartás
de mi annak a neve, amikor így hátra húzigáljuk a karunkat?
És akkor 1-2 , csere, 4 :D Na, mi a neve?
Előbb kint voltam az udvaron, eszembe jutott, amikor fönt meg lent van a kéz, akkor az a karlendítés talán; de amikor
behajlítom a karom, és utána kitárom a karom, akkor annak mi a neve?
Nagyon el vagy magadnak :D Tesitanárok szoktak maguktól is kitalálni elég fura neveket. Például magastérdemeléssel való futásra az egyik tanárom térd lendítést szokott mondani. Szerintem köze sincs a lendítéshez, de hát a tesitanárok már csak ilyenek.
Nem tudom miért érdekel ez annyira, de én olyan szakszerűnek hangzóan úgy mondanám, hogy dinamikus mell- és bicepsz nyújtás kartartás cserével.
Fölösleges ilyennel foglalkozni egyébként. Tanulj inkább holnapra! :D (nekem is toldi estéjét kéne olvasnom de éppen egy nagyon intellektuális kérdésre válaszolok :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!