Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tanulhatnám meg?

Hogyan tanulhatnám meg?

Figyelt kérdés

Van néhány tánc, amit megtanulnék, de csak itthon szeretném, és egyedül. Hogy állhatnék neki? Egyáltalán nem vagyok az az ember, aki táncolgat magában, és sajnos hamar feladom, mert úgy látom, hogy nem megy. Úgy érzem, hogy nincs olyan mozgásom, mint másoknak, és ez kissé elkeserít.

Szerintetek megtanulható egy videó alapján, úgy hogy még jól is menjen? Kicsit motiválatlan vagyok,de szeretném megtanulni őket.

2019. szept. 7. 09:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Valamennyire igen, de ha színpadra is akarod vinni, vagy levideózni, keress egy tánctanárt, mert ő minden hibád kiszúrja, te magadnak nem fogod.
2019. szept. 7. 10:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen, főleg, ha van egy méretes tükröd, ami előtt tudod csinálni, és/vagy vissza tudod magad nézni videón.

Tény, hogy önállóan videót keresni, kipróbálni, gyakorolni, visszanézni elég sok elhivatottságot jelent, szerintem normális, hogy az ember hamar feladja. Ez akkor működik, ha folyamatosan tudsz olyan célokat kitűzni magad elé, amiket kis gyakorlással el tudsz érni, így sikerélményed is van közben, ami segít továbblépni. Ha túl egyszerű, az unalmas, ha túl nehéz, akkor feladod. Ehhez jó, ha van egy gyakorlott oktatód, aki segíteni tud a középútban, fokozatosan feszegetni a határaidat. Illetve ezért jó egy csapat, mert a csapatszellem (már ahol van) húz, motivál, önkéntelenül is jobb akarsz lenni.

Hajrá!

2019. szept. 9. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!