Hastánc. Hogy tanulhatnám meg a hashullámot (belly roll)?
Én tudok hashullámot ;)
Gyerekkénk nem tudtam, majd megtanúltam! Tehát megtanulható mindenki számára!
valahogy sejtettem már mikor írtam a választ, hogy majd jönnek, akik "megtanulták" (valójában csak rájöttek, hogy megtudják csinálni...)
de nem baj kérdező, próbálkozz csak, csak ne csalódj nagyot, ha mégsem tudod "megtanulni"
5-ös: köszi szépen! :) Nem olvastam még a válaszod, de végül nekem is ezzel a technikával történt valami először. Láttam egy videóban, hogy pénzérmét tettek a köldökre, és az illető azt próbálta mozgatni. Én is ezzel próbálkoztam, szintén háton fekve, és egyre jobban megy a dolog (persze még messze nem tökéletes). Köszönöm a segítséget, és sok sikert a továbbiakhoz! :)
6-os: Szerintem mindenki képes rá, hogy mozgassa azokat az izmokat, vagyis mindeki "rá tud jönni", hogy meg tudja csinálni. Csak van, akinek ez nagy munkába kerül, de a kitartás meghozza a gyümölcsét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!