Házban futni nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Van egy kb. 10-12 méteres hossz a házunkban, szerintetek ez használható kocogásra, lassú futásra? Előbb kocogtam így 10 percet oda-vissza alapon, és simán megizzadtam.2019. aug. 29. 11:24
2/8 anonim válasza:
Nem. Egyáltalán, hogy lehet ilyet kitalálni? Miért nem mész el kocogni?
Mondjuk nem ezen a héten, este 6-kor is 35 fok van, de jövő hétre már jó időt mondanak.
3/8 anonim válasza:
Gondolom mert szégyenli magát. Így nem látják mások szenvedni, nem szólogatnak be neki, nem cikizik...
4/8 anonim válasza:
Ki szól be? Aki maga is fut, az nem. Aki nem fut, annak a véleménye meg mit számít, majd viszünk virágot a sírjára, ahol a születési és a halálozási dátumának a különbsége nem lesz 45 sem.
Én 110 kilósan mentem futni. Van a győri srác, a +-100 bloggal, 220 kg körül kezdett magával valamit, ma a Spartan-versenyek reklámarca, vagy nagykövete, vagy micsodája, úgy, hogy még most is 160-165 kiló.
5/8 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy ilyen 160 kilósak a reklámarcok csak mert le tudtak fogyni pár kilót. Miért nem azok azok akik világ életükben sportosak voltak és soha el se híztak? Az sokkal de sokkal nagyobb dolog...
6/8 anonim válasza:
Nézd meg a blogját a srácnak, aztán döntsd el, hogy megér-e egy kalapemelést, amit csinált.
7/8 anonim válasza:
Szerintem meg azok az emberek érnek meg egy kalap emelést akik soha nem voltak dagadtak. Mert pl nem akaratgyengék és nem zabálnak mint a disznók, így aztán el se híznak.
8/8 anonim válasza:
Te, ez igy gáz, de te ne foglalkozz vele, és csináld, mert magadnak csinálod. Majd mikor fejlődsz, jobban fogsz tudni, kint fogsz futni, egyre jobban, akkor meglátod, megérte, hogy nem a mások véleményével foglalkoztál, hanem fejlődtél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!