Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van valaki aki felnőtt játszót...

Van valaki aki felnőtt játszóteret használva formásodott vagy fogyott le?

Figyelt kérdés
Itt csak az van, edzőterem nincsen és heti 3x gondoltam úgy hogy elsétálok oda kb 2,5km használom a dolgokat és séta vissza. Kb 30 perc elég ? Vagy nem ér semmit ? Valaki használja ezeket? Persze figyelek az étrendre is, de most nyáron felszaladt kb 10 kg hormongondok miatt amik kezelés alatt vannak. Esetleg tervet kaphatok hogy milyen sorrendben érdemes használni a gépeket?
2019. aug. 24. 13:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. -6 kilónál járok. Lábazáshoz vettem súlyt, így mindenre keményen rá tudok dolgozni hasonló eszközökkel (nálam a kertbeli tereptárgyak szolgálnak edzéshez, mert itt még az sincs). 30 perc szerintem egy picit kevés, de ezt úgyis látni-érezni fogod, ahogy csinálod.
2019. aug. 24. 16:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Hát oviba hordom majd a gyereket az napi 8km a kicsivel gondoltam oda elmenni és megpróbálni hátha ellesz addig a babakocsiba amíg én csinálom ezeket. Fél óra a minimumra gondoltam. Te mióta csinálod? Tartasz valamilyen étrendet?
2019. aug. 24. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Bő 2 hónapja csinálom rendesen. Makro tápanyagokat számolom, és egy kis deficiten vagyok, a szénhidrát rovására. Izmokból nem veszítettem, fejlődnek, tehát szépen formálódok, nemcsak fogyok - bár nem úgy, mintha tömegelnék. (És nem is tudok olyan gyorsan fogyni, mint egy tisztességes szálkásítóval.)
2019. aug. 24. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!