Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik tesi...

Szerintetek melyik tesi kurzust válasszam?

Figyelt kérdés

Sosem sportoltam a kötelezőn kívül, viszont ennek hála a középiskola óta meg is híztam, mert azóta abszolút nem mozogtam semmit. Nincsen semmi konkrét tervem, hogy ennyit és ennyit akarok fogyni vagy ilyesmi, csak szimplán ki szeretnék próbálni valamilyen mozgásformát. Egyrészt talán lecsúszna pár kiló, másrészt pedig talán ezzel jobb lenne a közérzetem is. Sokaktól hallom, hogy kevésbé fáradékonyak, energikusabbak, könnyebben tanulnak stb., ha sportolnak és erre nekem is lenne szükségem, hátha bejön :). Tényleg soha nem sportoltam semmit, mert soha nem érdekelt és nem tudom, hogy mit élveznék. Illetve nem tudom, hogy így mit tudnék végigcsinálni, mert nincsen jó állóképességem, erőbírásom stb., mivel sosem sportoltam semmit.

A következők közül lehet válogatni (amit drágának találtam azt kihagytam, illetve nem tudok úszni, így az szintén kimaradt): alakformálás, crossfitt, hastánc, hip-hop, horv-szerb-mac. táncok, jóga, kick-box, kung-fu, latin freestyle aerobic, latin táncok, óriáslabdás alakformálás, kubai salsa, step-aerobic, súlyzós női alakformálás, táncaerobic, társas tánc, bachata, csikung.

Őszintén szólva ezek a táncos és aerobicos dolgok annyira nem vonzanak (pedig az sok van), de tényleg nem próbáltam soha semmit, így egyikről sem tudok többet... úgyhogy nem is mindegyikről tudom, hogy konkrétan mit takarhat.

20/L 76kg/170cm

2019. aug. 24. 00:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nézz videókat mindegyikről, biztos van 1-2

Egyébként ha felveszed, de nem tetszik, akkor is kötelező egész félévben bejárni?

2019. aug. 26. 08:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha leadom, akkor nem kell, viszont utána már nem biztos, hogy tudok másikra váltani. A kurzusfelvétel időszakában még lehet váltogatni, de nem szoktak létszámot bővíteni és emiatt nem egyszerű, mert figyelni kell, hogy van-e üresedés és, ha nincsen, akkor nem lehet. Viszont, ha nagyon nem tetszik, akkor le tudom adni az első hetekben.
2019. aug. 26. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!