Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Triatlonozok pár éve, de azon gondolkodtam hogy abbahagyom (rossz kapcsolat az edzőtársaimmal és edzővel). Teniszezni szívesen elmennék, de alapból nem nagyon vagyok jó labdás sportokban. Az a típus vagyok aki inkább elfut ha labdát dobnak felé. Ez eddig szinte minden labdás sportban megmutatkozott, foci, kosár, főként a kiütő amitől egyenesen rettegek. De a teniszt kipróbálnám. De az is bennem van hogy ennyi idő és élmény és siker után otthagyjam e a triatlont azért mert haragszanak rám a többiek, ez alatt azt értem hogy a csapatban én vagyok a legidősebb és nem nagyon van velem egykorú és a kicsik piszkálnak, az edzővel is megromlott a kapcsolatom. Szóval szívem szerint otthagynám csak félek megbánom. Úszni viszont nagyon szeretek, az biztos hiányozna. Futásban sosem voltam jó, mindig én voltam az utolsó pedig már mondtam én vagyok a legidősebb és nálam 5 évvel fiatalabbak simán megelőznek. Van még esetleg olyan sport amit szerintetek érdemes kipróbálni? 18L2019. júl. 19. 23:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!