Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sport orvosi tanacsadas letezik?

Sport orvosi tanacsadas letezik?

Figyelt kérdés
Gerincferdulesem van, a derekam gyakran faj, viszont a testepitesbe vannak celjaim. Es nem tudom hogyan kezdjem, hogyan induljak el ezen az uton. Csinalom mar egy ideje de nem latok ugy fejlodest. Es jol jönne egy szakerto, aki tudna segíteni hogy milyen gyakorlatokat es hogyan csinaljak celjaim elereseben. Aki felmerne a helyzetem, megvizsgalna stb. Letezik ilyen, vagy ez hogy mukodik hova es kihez kell fordulnom?
2019. aug. 20. 11:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igyál több vizet

Milyen tanács kéne?

2019. aug. 20. 11:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Gyógytornász, sportorvosi, sporttudományi, esetleg ortopéd jegyzetek, szakkönyvek segítenek. Szakemberhez járkálni nálam pénzkidobás volt, de ha találsz jót, légyszi írd meg - senkit sem érdekeltem komolyan, ugyanazokat hajtogatták, amiket ingyen neten is megtalál az ember. Gerincferdülés, lúdtalp, enyhe lumbális sérv mellett edzek, önellenőrzés fontos minden gyakorlatnál, nekem az edzőtársam segít sokat ebben.
2019. aug. 20. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!