Kell pihenőnapot tartani 2 edzés között?
Figyelt kérdés
A fenekemet, combomat és a hasamat szeretném izmosítani.Tornázhatok minden nap vagy minden másnap a jobb?2010. júl. 13. 12:09
1/5 anonim válasza:
4 nap edzés (1,5 óra) és két nap pihi. Nálam ez bevált.
3/5 anonim válasza:
Nem igazán. 4 nap edzés (hétfőtől csütörtökig), péntek szombat - pihenés. A következő négy napos etap: vasárnaptól szerdáig tart és utána megint két nap pihenés, ami így csütörtökre és péntekre esik.
Ennél jobban nem tudom kifejteni. Nem emlékszem rá, hogy heti edzésprogramot kértek volna vagy hogy én említettem volna, hogy nálam így néz ki egy heti edzés.
4/5 anonim válasza:
Nem ajánlatos naponta edzeni hisz az izmoknak regenerálódásra van szükségük!Heti 3 alkalom elég!méghozzá a legegyszerűbb leosztásban (hétfő,szerda,péntek) Hétvége is természetesen pihenő!
5/5 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
Ha izmot szeretnél építeni, akkor regenerálódási időt hagyni kell. Ha fogyni, akkor lehet gyakrabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!