Futócipő útbaigazítást kérnék?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Hobbi szinten szeretnék futni. A cipőre 20.000 ft-ot költenék maximum.
A súlytöbblet miatt mindenképpen olyan kellene amiben jó az ütéscsillapítás.
Mekkora legyen a sarokmagasság? Mire figyeljek? Kinek milyen márka jött be stb....
Előre is köszönöm 😊
2019. aug. 15. 21:34
1/2 anonim válasza:
Nekem az asics jött be, mert széles a lábfejem, és jól csillapít, de van kalenji cipőm is, az sem rossz, kb ilyen árban volt mint amennyit szánsz rá. Volt sauconi cipőm is, nekem az nem jött be, sokat nem is használtam. Nike pegazus elég jó, kicsit emelt a sarka.
Viszont nem árt tudni hogy merre dől a lábad, ez alapján vegyél cipőt, mert nagyon kényelmetlen tud lenni egy nem megfelelő cipő amit felpróbálásnál nem érzed, csak futásnál.
2/2 A kérdező kommentje:
Enyhén lúdtalpas vagyok
2019. aug. 16. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!