Futócipő bokasüllyedéssel?
Szóval van egy közepes bokasüllyedésem, azaz befelé pronál a lábam. Futóboltba most nincs lehetőségem elmenni megnézetni a lábam, szóval csak tanácsokat kérnék, aztán amit tudok felpróbálok élőben is valahol.
A mostani cipőm vásárlásánál még nem voltam tudatában a lábam problémájának (nike zoom fly) és már szinte teljesen összenyomódott a talp belső fele és már fáj a bokám ha futok benne.
Olyan cipőt keresek ami megvan támasztva a belső felén valamilyen módon és nincs kemény, éles belső pereme ami vághatja a lábam, illetve könnyű és dinamikus, rugalmas, kényelmes. Az ár mindegy, JÓ cipőt szeretnék venni ami nem bssza szét a lábam.
És az is érdekelne, hogy a Nike Odyssey React 2 flyknit cipőben ugye van támaszték belül, az mennyire tartja magát az idő során? Mert minden paraméterben tetszene de nem tudom mennyire tartósan marad keményebb a sarok belső fele a műanyag betétnek köszönhetően.
Köszi a választ!
Hát nekem nem kéne akkora távokra. 10, maximum 15 km-t futok egyszerre de azt heti 5x és viszonylag gyorsan 4 perces tempó körül.
A két nike szerintem itt is van valami boltban felpróbálom őket amint tudom. A hoka cipőt sajnos ezen a környéken egyáltalán nem kapni, próba nélkül meg nem venném meg.
De jöhetnek még az ötletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!