Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futócipő bokasüllyedéssel?

Futócipő bokasüllyedéssel?

Figyelt kérdés

Szóval van egy közepes bokasüllyedésem, azaz befelé pronál a lábam. Futóboltba most nincs lehetőségem elmenni megnézetni a lábam, szóval csak tanácsokat kérnék, aztán amit tudok felpróbálok élőben is valahol.

A mostani cipőm vásárlásánál még nem voltam tudatában a lábam problémájának (nike zoom fly) és már szinte teljesen összenyomódott a talp belső fele és már fáj a bokám ha futok benne.

Olyan cipőt keresek ami megvan támasztva a belső felén valamilyen módon és nincs kemény, éles belső pereme ami vághatja a lábam, illetve könnyű és dinamikus, rugalmas, kényelmes. Az ár mindegy, JÓ cipőt szeretnék venni ami nem bssza szét a lábam.

És az is érdekelne, hogy a Nike Odyssey React 2 flyknit cipőben ugye van támaszték belül, az mennyire tartja magát az idő során? Mert minden paraméterben tetszene de nem tudom mennyire tartósan marad keményebb a sarok belső fele a műanyag betétnek köszönhetően.

2019. jún. 28. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Nike Zoom Structure volt, erősen pronáló lábra, azt ajánlották a futóboltban is, teljesem megszűnt tőle a lábfájásom. Ha enyhébb a pronálás, akkor a Nike Lunarglide is elég lehet, de nekem az kevés volt. Aztán egy hosszabb versenyen (100 km fölött) sajnos a Nike-ban is elkezdett fájni a belső talpélem. Lecseréltem egy Hoka Gaviota cipőre, ebből már a másodikat nyúzom és tökéletes, nem fáj benne a lábam soha még ultra távokon sem.
2019. jún. 29. 22:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hát nekem nem kéne akkora távokra. 10, maximum 15 km-t futok egyszerre de azt heti 5x és viszonylag gyorsan 4 perces tempó körül.

A két nike szerintem itt is van valami boltban felpróbálom őket amint tudom. A hoka cipőt sajnos ezen a környéken egyáltalán nem kapni, próba nélkül meg nem venném meg.

De jöhetnek még az ötletek!

2019. júl. 3. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!