Milyen sportot választhatnék, ha csak egy picit szeretnék fogyni, formásodni?
Van rajtam pár (szó szerint pár: 2-3) kiló felesleg, és nem vagyok a legfittebb formámban.
Gondolkozok, hogy mit sportolhatnék.
Majdnem minden hétvégén járunk a párommal túrázni, jelenleg ennyi van meg.
Szeretnék olyan sportot találni, amihez nem kell feltétlenül futni, azt ugyanis a párom nem tud, de szeretünk együtt mozogni.
Régen bicajoztam napi szinten több km-t, akkor egész jó volt az alakom, és nagyon szerettem is csinálni, de most sajnos olyan helyen élek, ahol nem kivitelezhető (vagy életveszélyes főút, vagy hegyen kacskaringozó földes-kavicsos utak vannak).
Aztán elkezdtünk járni úszni, de sajnos a környéken egyetlen uszoda van, egyetlen kicsi medencével, így - bár élveztük - sokat nem ért, egyetlen egyszer se sikerült normálisan, megállás nélkül végigúszni egy hosszt...
Konditeremre nem fogunk annyi pénzt elverni, amennyit kérnek mindenhol, kész rablás, nekünk meg nem nő pénz a bőrünk alatt... Meg különben se akarjuk kigyúrni magunkat.
Csak olyasmi kéne, amitől egyszerűen fittebb lesz az ember, és jól érzi magát a bőrében.
Mi maradt? Mit tudnánk, vagy tudnék mozogni?
De akarom, de mit tudok azzal kezdeni, hogy
- nincs normális út a környéken
- nincs normális uszoda a környéken
- nem vagyok kőgazdag
- a párom nem tud futni
?
Komolyan kérdezem. Mert oké, hogy "kifogás", de valójában más se tudná megoldani, persze a másikhoz könnyű hozzávágni, hogy "csak kifogás".
Eleve nem is az volt a kérdés, hogy ezeket hogy oldjam meg, hanem hogy milyen sportok vannak, amikhez nem kellenek ezek.
És mi mit csináljunk ha??? Építsünk utat? Adjunk pénzt? Vagy mire számítasz?
Költözz el, keress jobb állást ezáltal több pénzt stb.
"hanem hogy milyen sportok vannak, amikhez nem kellenek ezek."
E-sport
"És mi mit csináljunk ha?"
Mondjuk válaszolhatsz a kérdésre, miszerint: mi egyebet sportolhatnék? Tudod, amit odaírtam fentre. :)
Esportot nyomatunk, de az nem mozgás.
Szuper, ilyesmire gondoltam, köszi!
Még esetleg a jógával szemezek, mint kiegészítés...
Még egy keresztkérdés az ilyesmikhez: Arra van valami módszer, tipp, odafigyelnivaló, hogy helyesen tudjam végrehajtani a gyakorlatokat? Mármint ugye az ember nem feltétlenül pontosan úgy érzékeli a testhelyzetét, ami a valóság - értsd: úgy érzed, hogy egyenes a lábad vagy a hátad, közben meg nem, stb. Oké, csinálod akkor tükör előtt, de néhány gyakorlatnál képtelenség a tükröt bámulni. Ezekre van valami módszer, hogy tudjam, hogy jól csinálom?
Esetleg ilyesmit megéri otthon nyomatni?
Tényleg nem akarok tíz kilókat fogyni, meg különösebb izmokat pakolni magamra, csak egy kis formába rázás kellene. Azt tudom, hogy az ilyen otthoni edzésektől csodát nem kell várni, de erre jók azért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!