Tudnátok mondani Debrecenből 0,5 - 1 óra alatt elérhető vadvizet ami behorgászható a partról?
Nincs debreceni kötődésem de egy éve élünk itt a családommal. A kislányom most lépett abba a korba amikor jó közös program lehet egy horgászat. Ennek keressük a helyét. A prioritás, hogy vadvíz legyen. Anno az én faterom is vadvizekre vitt (Duna, Velencei-tó, Tisza). Hasonló élményt szeretnék adni a gyermekemnek de minden vélemény és tapasztalat hasznos lehet és előre is köszönöm.
Eddig a Keleti-Főcsatorna után tájékozódtam de annyira 0 a helyismeretem hogy hihetetlen illetve a Berettyó folyó után is olvasgattam.
Én debreceni vagyok, de nem horgász!
A Debrecen környéki tavakat lehet ajánlani, a Látóképit mindenki dicséri. A Fancsikai tavakat nem tudom, de itt egy link, ezen nézelődhetsz:
Sok tó van arrafelé, ez adhat útmutatást szinte mindegyikhez, ha bele olvasol + de kirándulási tippeket is olvashatsz.
Az egyik barátom a Kadarcsi-tóra esküszik. (33 úton a Kadarcsi Csárda mellett kell lemenni jobbra)
Biztos sok van még ezeken kívül is!
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!