Vidéken miért nézik ufónak azt aki fut?
Figyelt kérdés
Kimegyek futni és az emberek úgy néznek mintha ufo lennék. Vannak akik be is szólnak hogy hova futsz meg mivan ég a ház? Vagy vannak akik csak simán nevetnek, hogy nézd már a marha...
Magyarországon csak Budapesten és a nagyvárosokban van kultúráját a futásnak?
2019. júl. 30. 13:29
1/12 anonim válasza:
En korabban videken laktam (Nyugat-Magyarorszagon), es folyton megkaptam, hogy fuss Forest, fuss. Most külföldi fövarosban elek, de itt is megkaptam ugyanezt csak annyi különbseggel, hogy run Forest, run...:D
2/12 anonim válasza:
Mert vidéken van fegyverünk, nem kell futnunk!
3/12 anonim válasza:
Bruce Lee már megmondta jó pár éve: "Ott keményedik a legény!" (vidéken).
4/12 anonim válasza:
Veszprém megyei kisváros. Rengetegen futnak itt, nem cikizik őket.
5/12 A kérdező kommentje:
Priviben jöhet a falu neve, költözök...
2019. júl. 30. 15:38
6/12 anonim válasza:
Győr közeli faluból jelentem, nálunk sokan futnak, főleg a szomszéd falvakba vezető két aszfaltos mellékút valamelyikén, ahol a csúcsidőn kívül óránként egykét autó megy csak el az ember mellet. Viszont a falun belül tényleg nem nagyon szoktak futni az emberek nálunk sem, bár a városban sem az a jellemző, hogy a lakótelepen a járdán, gyalogosok közt futnának az emberek.
7/12 anonim válasza:
Én Kocsordon lakom, Mátészalka mellett van.
De ha többen megyünk, akkor átugrunk Kecskemétre, a Kórház utcába futni.
8/12 A kérdező kommentje:
Jó Győr... Az már majdnem Ausztria meg nyugat európa. Az más világ.
2019. júl. 30. 15:59
10/12 A kérdező kommentje:
Mert nyugaton van. Az már majdnem ausztria. Ott több értelmes ember van.
2019. aug. 1. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!