Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi van ha felmentem egy...

Egzotikusallatkereso kérdése:

Mi van ha felmentem egy illegalis oldalra bortonbe megyek?

Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 23:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz gond. De máskor, ha látod, hogy egy oldalon kiskorúakról vannak meztelen fotók, azonnal lépj ki, egyáltalán ne kezdj nézelődni!
2019. júl. 22. 10:14
 12/13 anonim ***** válasza:

1. az oldal nem illegális, akkor megszüntetnék. Mindössze bizonyos kor alatt nem érdemes használni, mert félreértik (nem magyarázom el, hogyan).

2. ilyesmiért senkit se zárnak börtönbe. Akkor se ha kiskorú. Vagy semmi se történik ,vagy megrónak vagy kiröhögnek.

3. Az igazi problémát általában senki se fogja fel. Ezeket az oldalakat többnyire feltörik (mert lehetséges) és adathalászatra használják. Megszereznek adatokat, azonosítókat, jelszavakat. Ha tudják, kihasználják, például észrevétlenül megkopasztanak. Ha ez nem megy, zsarolnak. Mondjuk úgy, hogy kényes személyeknek (szülő, barát, barátnő, tanár stb.) elküldik, ha nem fizetsz. Mit? Bármit. Ma már nem gond, hogy egy ilyenre rámásoljanak, ha például kamerás gépet használsz és le tudták szedni az arcképedet. És rajtad röhög mindenki. Szóval ez nagyobb gáz, mint a börtön, ami nincs.

2019. júl. 22. 12:23
 13/13 anonim válasza:
Pedofilokat kulonszeparaljak bennt,de te nem vagy az,na takarodj sutt egy kavet paula
2019. nov. 7. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!