Egzotikusallatkereso kérdése:
Mi van ha felmentem egy illegalis oldalra bortonbe megyek?
Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 23:57
1/13 anonim válasza:
Milyen oldalra? Mit csináltál ott? Csak nézelődtél?
2/13 A kérdező kommentje:
Igen a sima neten beirtam hogy nude es kidobott egy csomo kiskoru meztelen kepet es mivel 16 évesen kivancsi voltam ez egy tini meztelen oldal volt de se tort se semmit nem hasznaltam szimplan a googleba írtam be es volt egy nudista oldal is ahol teljesen meztelenul voltak a gyerekek nem élveztem inkabb szomorúság toltott el de ugye nem kerülök bortonbw mert felmentem es korbw neztem? NEM VAGYOK PEDOFIL
2019. júl. 22. 00:14
3/13 anonim válasza:
Nah, nem mész börtönbe. De legközelebb próbálj felnőtt képeket keresni.
4/13 A kérdező kommentje:
Igen azt probaltam csak bedobta es nem gonsolkodva ranyomtam de honnan veszed hogy nem megyek bortonbe?
2019. júl. 22. 00:20
5/13 anonim válasza:
Hát haver, ezt jól megszívtad. Az a helyzet, hogy ennél kevesebbért is csuktak le embereket, amikor felmerűlt a pedofília gyanuja. Azért ne ess pánikba, nem olyan vacak hely a börtön. Végülis olyan mint egy bentlakásos suli, mondjuk annyi különbséggel hogy itt a nagyfiúk döntik el hogy ki lesz a lány. Ha egy tanácsot elfogadsz, akkor nagyon figyelj hogy sose ejtsd le a szappant zuhanyzás közben, mert abból rövid, illetve hosszútávon is problémáid lehetnek.
6/13 anonim válasza:
5: ne basztasd már a gyereket. Random felugró ablakok miatt senki nem megy börtönbe. Az se biztos hogy ennyi miatt elkezdik megfigyelni.
7/13 anonim válasza:
Persze, persze, igazad van, elnézést...
De azért a helyedben beszereznék egy ilyet, jóbarát.
Jobb félni, mint megilyedni.
8/13 anonim válasza:
*megijedni
Elnézést, a túlzott segíteni akarás elvette a figyelmemet. :(
9/13 anonim válasza:
Hülyeség, terjesztést büntetik. De a tárolást is. És a böngésző elmenti a cache-be a képeket. Vagyis jelenleg is tárolod. Böngésző előzményben is ott van.
Jobb lesz ha pakolsz, mert mész a sittre.
10/13 anonim válasza:
Ne figyelj rájuk, azon élvezkednek, ha mást szívathatnak. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj, sőt, ha tényleg gyerekek képei vannak ott, jelentheted az oldalt. De nem hiszem, hogy sima keresőbe olyan nagyon illegális oldalra bukkanhatnál... Ha ilyenért börtönbe mennének az emberek, akkor már üres lenne a fél város. :D Ne aggódj emiatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!