A tulajdonost tájékoztatja a hatóság, hogy büntetőeljárás van ellenem folyamatban?
Elköltöztem a nővéremmel albérletbe, de édesanyukámhoz jelentkeztem be, ott van a lakcímem, nem az albérletben, de a tartózkodási hely és levelezési cím az albérletem. Van ellenem a Szolnoki rendőrkapitányságon eljárás nagyobb értékre elkövetett lopás miatt. Engem gyanusítanak,ez amúgy egy volt munkahelyi ügy. Már nem ott dolgozom. A lényeg az, hogy amikor elköltöztem albérletbe, másnap írtam egy levelet a rendőrségnek, hogy a lakcímem változott, elköltöztem albérletbe, de édesanyámhoz jelentkeztem be, de a tartózkodási hely az ahol albérletben lakom, valamint az a levelezési címem és ide kérek minden levelet. Azóta ide is jönnek a levelek, ide jött az idézés stb. Mondta is a nyomozó, mikor kihallgatáson voltam legutóbb, hogy ez jópont, én legalább bejelentettem a változást, mert sok gyanusított be sem szokta jelenteni.
Kérdésem:
Mivel a rendőrségnek azt is írtam, hogy ahol lakom, meg a levelezési címem az albérlet és nem-e jut a rendőrségnek eszébe, hogy mivel odairtam, hogy albérletben lakom, a rendőrség megkeresi a tulajdonost és tájékoztatja, hogy akik laknak a lakásában, az egyik lány ellen lakó ellen lopás miatt büntetőeljárás van folyamatban. Szerintetek csinál ilyet a rendőrség vagy ügyészség, esetleg bíróság, de akár a törvényszék? Vagy őket nem érdekli, hogy én albérletben lakom, meg hogy ki a tulaj ,csak azt hogy bejelentettem nekik, hogy ide meg ide költöztem és legyen egy hely ahol elérnek, ahonnan idézhető vagyok?
#3, épp ezért se parázz!
Meg a tulajdonossal amúgy sincs dolguk, és nem biztos, hogy egyszerű őt megtalálni.
Azonkívül, ahogy #2 írta, nem beszélhetnek semmit egy nyomozásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!