Az alacsony pasiknak van valami jogi képviselete, hivatalos érdekvédő szervezete?
Lehet olvastátok a legújabb incel botrányt, amikor is egy alacsony pasi kifakadt, hogy a nők semmibe veszik:
Rengeteg sorstársából nap mint nap előtörhetnének ilyen érzelmek, mert az alacsony pasikat nagyobb hátrány éri, mint az LMBTQ közösséget vagy a kisebbségeket.
Mivel én is alacsony vagyok, ezért tapasztalatból mondom: nemhogy a társkeresésben, de a való életben/hivatalos ügyintézésben is rendszeresen diszkriminációval kell szembenéznem. Több állást is csak azért nem kaptam meg, mert nem illettem az alacsonyságom miatt a vállalati imidzsbe (utaltak is rá, persze nyíltan nem mondták ki). Az emberek ellenszenvesek, lenézőek és diszkriminatívek velem szemben. Ezért arra gondoltam, hogy csatlakozok egy kifejezetten alacsony pasikkal foglalkozó érdekvédelmi képviselethez/szervezethez, de nem tudom vannak-e ilyenek.
28/F
Én egy évvel vagyok fiatalabb tőled, 185 centi és eddig még csak egyszer volt párkapcsolatom.
Haverom 198 centi és még nem volt nője, már öngyilkos is akart lenni emiatt.
Hidd el, hogy a magasság nem minden.
#6: Akkor az Egyenlő Bánásmód Hatóság is ilyen szervezet lenne? Vagy konkrétan kire gondolsz? Amúgy nekik milyen befolyásuk van? Például az általam állásinterjúkon tapasztalt diszkrimináció ellen fel tudnának hatékonyan lépni?
#7: Én szívesen tennék ezzel kapcsolatban és szervezetet is létrehoznék, ha tudnám, hogy mi a menete az egésznek.
9.
Jobb, ha hallgatsz. Ha nő lennél, csak a szerinted égimeszelők mellé vehetnél körömcipőt, és az emberek feje tetejét nézhetnéd. Azok meg szemmmagasságban a dekoltázsodat.
Alacsony férfinek elég, ha pénze van, magas nőt még pénzzel is elkerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!