Ha én nem szeretnék gyereket de a csajom nemakarja elvetetni, akkor joga van megszulni? És fizetnem kell utána a gyerektartást? Van erre valami jogi lépés?
10-es azért ez nem ilyen egyoldalú dolog.
Ha én lány lennék,és azt látnám,hogy az apa ennyire tiltakozik a gyerek ellen,én biztos nem szülném meg,nem tudhatjuk,hogy mi van a háttérben,hogy a lány miért akarja ennek ellenére is a gyereket megtartani.
Sajnos ebben az igazságtalan tényleg az,hogy a döntés kizárólag a nőnél van.
Persze ez nem menti fel teljesen a kérdezőt,de akkor sem igazságos így a helyzet.
@18: ha az "apa" nem akar gyereket, akkor ne csináljon. Tudod, ez a tevékenység alapvetően az utódok létrehozására szolgál... Mégis, amikor lefeküdtél a hölggyel, akkor mire számítottál? Plazmatévére?
Ja persze ha a tetted jól ismert következményeit kellene vállalnod, akkor mindenki más ugráljon úgy, ahogy te fütyülsz: az asszonyka vállaljon egy orvosilag nem indokolt, ám jelentős kockázattal járó műtétet, a gyerek pusztuljon el -mindezt kizárólag a te kényelmed miatt...
12-es!
Annak a gyereknek nem csak megszületni kell,hanem felnevelni is!
Milyen sorsa lesz annak a gyereknek,akit már az apja sem akar?
Nagyon sok férfi próbál meg kibújni valahogyan.
Ingatlanhoz mikor fog jutni,ma Magyarországon?
Lehet addigra már nyugdíjas lesz.
Én erre nem alapoznék,addigra talán a gyerek is nagykorú lesz.
Na,meg ha minimálbéres lesz az Apa,mennyi az a pénz,amit levonnak tőle?
Mire elég az?
Aztán kitudja a lány milyen vagyoni helyzettel rendelkezik,egyáltalán milyen munkája van?Gyanítom első gyerek,azt sem tudja mi az anyaság,és így egyedül nekivágni.A szülei segítenék-e,stb.
Ha nem tud neki megadni egy normális körülményt,akkor az elég önző dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!