Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha behívnak gyanúsítottként...

Ha behívnak gyanúsítottként kihallgatásra, felveszik az én vallomásomat is és hazamehetek?

Figyelt kérdés
Tegnap tudtam meg,hogy nyomozás folyik ellenem.Csalásról lenne szó kis értékekben,de több sértett is van.Ha most tartanak abban a szakaszban hogy mindenkivel egyeztetnek aki utalt a számlámra,én mikor fogok a rendőrség álltal levelet kapni.Mert ezidáig azt se tudtam,hogy nyomozás alatt állok.
2019. júl. 10. 15:06
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
Le fognak tartoztatni, és utána veszik fel a vallomást. Mivel folytatólagos. Utalásokat leellenőrzik, a vallomásokat felveszik.
2019. júl. 10. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
13%
Vallj be bekik mindent. Az enyhítő körülmény
2019. júl. 10. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:
20%

Ha levélben idéznek, hogy meg kell jelenni, akkor utána hszamehetsz, idézve nem szoktak letartóztatni.

Tettenéréskor alkalmaznak őrízetet, azután lehet letartóztatás, de az sem biztos.

Ha ellened folyik az eljárás, ha le akarnának tartóztatni, akkor már érted mentek volna.

2019. júl. 10. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!