Hogyan szüntethetem meg a szociális othoni intézményi jogviszonyomat? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Egy ismerősömtől kaptam egy állásajánlatot szállással, és ezt szeretném elvállalni. Mire számithatok ha kezdeményezem a jogviszony megszünését? és menyi idő ennek a lefolyása? Intézhetem egyedül, vagy nagyszüleim beleegyezése is kell ehez? mert ők sajnos nem támogatnak ebben.
Viszont én cselekvőképes vagyok avagy nem vagyok gondokság alá helyezve!
ebből gondolom hogy egyedül is tudom intézni az ügyet.
2019. júl. 7. 22:39
1/3 anonim válasza:
Ha nagykorú vagy és cselekvő képes akkor egyedül is el tudod intézni.
De miért nem beszéled meg a nagyszüleiddel ha eddig ők segítettek téged? Vagy csak az a kérdés, hogy alá kel-e nekik is írni valamit? Mert akkor nem, nem kell.
Hogy mennyi időbe telik azt ott tudják megmondani pontosan ahol vagy és ahová mennél.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válastt minden simán és gördülékenyen ment 1 óra latt elintéződött
2019. júl. 8. 08:48
3/3 anonim válasza:
Nagyszerű. Sok sikert a továbbiakhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!