Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki azt a jelzőt teszi...

Ha valaki azt a jelzőt teszi rám, hogy "büdös cigány", az a Btk melyik pontját sérti?

Figyelt kérdés

2019. júl. 5. 13:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mi közöm nekem ahhoz?
2019. júl. 5. 22:05
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Ha semmi, akkor a származáshoz sincs.
2019. júl. 5. 22:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Ha te nem hagyod, hogy összemossanak valamilyen magyar sorozatgyilkossal, akkor nem vallod magad magyarnak?
2019. júl. 6. 11:27
 14/16 anonim ***** válasza:
10%

Ez jó kérdés, engem is érdekelne hogy mi jár ez után!

Én megkaptam ezt a szép dolgot anno suliban, utcán, buszon, munkahelyen stb és még sorolhatnám. Szokásos fröcsögésnek hívom :) manapság már magamra sem veszem.

Hozzátenném diplomás ember vagyok 2 középfokú nyelvvizsgával és dolgozok évek óta már.

Ugye milyen jó móka a szólás szabadság? Ennek a buta népnek nem jutott belőle annó, most hogy megkapták vissza élnek vele... mint a kisgyerek aki nem kapja meg a játékát :D

Amúgy meg nem vagyok kisebbségi csak sötét a hajam és ennyi.

De manapság annyira lebutított nép lett a magyar, hogy szó szerint bárkire lehet ezt mondani :D mondd vissza te annak aki mondja rád és figyeld meg hogy reagál!

például mondd neki hogy büdös kopasz cigány vagy hogy ha nem kopasz hanem mondjuk dagadt akkor mondd hogy büdös dagadt fehér cigány vagy szőke cigány és figyeld meg hogyan reagál. Annó én vissza mondtam egy kopasznak és a reakciója az volt hogy rángatózni kezdett és arrébb ment :DD csak ugatni tudnak harapni már csak akkor ha többen vannak :D ugye milyen szánalmasak?

Amúgy tény, hogy Magyarországon mostanra már kb mindenkiben van cigány vér. Azokban is kb akik itt cigányoznak a korábbi kommentelők. Sőőt... a cigány cigányozik leginkább.

Az értelmiségi réteg nagy része már rég kiment külföldre és itt maradt a legalja :D láthatod...

Megfogod kapni még sokszor ezt a jelzőt ha esetleg sötét a hajad ne aggódj már csak ezért is :D ugye milyen ostobák? :D Erről írtam is egy versikét:

birka csorda ország, birka csorda nép

néha jobbra néha balra sejj hajj jó ez így nekünk

sejj hajj jó ez így nekünk :)

Szerintem élvezd ahogy fröcsögnek rajtad mást nem tehetsz úgy se :D Én is ezt teszem :)

2019. júl. 7. 17:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem egyiket sem. Nekem is mondták már, hogy "megdöglesz magyar", "b**i magyar", stb. Szép is lenne, ha mindig a rendőrségre mennék.

Ilyen szavakat általában alpári, buta, tanulatlan emberek mondanak. Sajnos nem lehet eltüntetni őket. Mindkét népcsoportnak vannak hülye tagjai. Tenni kell rájuk és tovább menni. Ha őt ez a beszólás boldoggá tette, hogy le "büdös cigány"-ozotty az őt minősíti.

2019. júl. 16. 00:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Tényleg a parasztozás szabad ? Csak mert felnyomnám a rokonod .
2019. aug. 12. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!