Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tudok tenni egy ilyen...

Mit tudok tenni egy ilyen szomszéddal?

Figyelt kérdés

Nem rég a velem szembe lévő lakásba költözött egy fiatalember, aki rendőr. Több problémám is van vele. Egyrészt hangoskodik, késő estig szórakozik. Egyik este lefekvéshez készültem, és nevetést hallottam. Kimentem a folyosóra, és odatettem a fülem az ajtójához és bentről megint felnevetett valaki. Még zenét is hallottam. Hívtam a rendőröket, mondták neki ejnyebejnye, de igazából mást nem csináltak, legközelebbi alkalommal, megint hangosan bulizott, nem is tagadta, hogy direkt csinálja, mert tudja, hogy idegesít. Szerintem azért ilyen elnézőek vele, mert kolléga. De ez még hagyján. A következő húzása az volt, hogy a régi hűtőjét levitte a pincébe, de mivel az ő pincéjébe nem fért be, kint hagyta a folyosón, az én ajtóm előtt. Tehát én most úgy tudom kinyitni a pinceajtómat, hogy csak egy fél résnyire, egy ember befér rajta, de a biciklimet alig lehet kicibálni, egyszer le fog törni a pedálja. Hónapok óta ott áll a hűtő és nem hajlandó kidobni. A másik, fölújítás volt nála, és egy csomó törmeléke keletkezett, amit levitt a pincébe, és a külső folyosóra tette zsákokba, így alig tudom végigtolni ott a biciklimet, mert nem férek el. Semmit nem hajlandó tenni a kérésem ellenére se, a rendőrök meg nem foglalkoznak vele. Egyedül nem tudom kidobni a hűtőt, 58 kilós lányként, nem bírom el. A közös gyűlésen említettem, de akkor ő nem volt ott, a közös képviselő azt mondta, majd beszél vele, hát azóta se történt semmi. A többiek nem panaszkodnak rá, így mindenki azt hiszi, csak én csinálom a balhét. Mit lehet ilyenkor csinálni?

L/23

2019. jún. 23. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Tetszel neki. Beszélj vele.. mondd neki, hogy segítsen eltenni a hűtőt.
2019. jún. 23. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a rendőrség sem segít, s valóban komolynak ítéli a bántásokat, melyek Önt érik, forduljon panaszával a Független Rendészeti Panasztestülethez, írja meg nekik, hogy a rendőrség elfogult, nem segít.
2019. jún. 24. 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

"Kimentem a folyosóra, és odatettem a fülem az ajtójához és bentről megint felnevetett valaki. Még zenét is hallottam."

Idaig olvastam, tovabb nem. Te vagy osszeferhetetlen.

Ha tarsashazban laknek es valaki az ajtomra tapasztott fullel hallgatozna, igencsak kiosztanam!

2019. jún. 24. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

nem tudom mit lehet tenni egy ilyen szoszéddal.

Tényleg nagyon nehéz lehet MELLETTED laknia bárkinek.

Talán egy kicsit magadba nézhetnél és elgondolkodhatnál azon miért is állsz oda más ajtajához hogy rátapaszd a füledet hogy mit hallasz egy lakásban, vagy hogy miért hívod ki a rendőrséget ha valaki nevetgél meg zenét hallgat.

Esetleg elgondolkodhatnál azon, hogy miért is nem voltál képes MEGKÉRNI azt a másikat, hogy tegye arrébb a cuccát, mert nem tudod kinyitni az ajtódat és miért kínlódsz helyette.

Szóval nem tudom mit lehetne egy ilyen szomszéddal csinálni.

Talán nem reagálni rá, mint ahogy az újonnan beköltöző is teszi?

2019. jún. 24. 11:29
 5/6 anonim ***** válasza:

A zenére/nevetésre azt mondom, hogy ha épphogy áthallatszik, akkor az még oké, a társasházi élet már csak ilyen. Ha bömbölteti akkor lehetne ezt-azt ráhúzni, de az megintcsak kétlem, hogy olyan hangosan nevet, hogy zavarjon téged.

Vagy ha ennyire érzékeny vagy minden zajra, akkor neked nem való a társasházi élet - és ezt nem megbántásból, mások is vannak így.

A hűtőt a barátoddal/tesóddal nem tudjátok megemelni és odébbtenni? Ketten már csak elbírjátok.

2019. jún. 24. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:
72%

585 literes a hűtőm, side-by-side, nyilván emelgetni nem tudom, de ha takarítani kell alatta eltolom arrébb (nem sima a járólap, hanem kültéri kőmintás, domború, nem csúszik... tetszett, de megbántam mert rohadt szar takarítani)

159 cm/ 65 kg/ 42 N

Told arrébb azt a rohadt hűtőt és ne hallgatózz!

2019. jún. 24. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!