Van-e valamilyen jogi lehetőségem megakadályozni, hogy a házam elé mobilantennát telepítsen egy szolgáltató?
Figyelt kérdés
Az 5G hálózat káros hatásairól rengeteg tanulmányt lehet olvasni, egyértelmű hogy iszonyatosan veszélyes. Hamarosan azonban megpályázzák a frekvenciákat és a szolgáltatók gőzerővel fogják kiépíteni a hálózatot, megbetegítve ezzel a lakosság nagy részét. Persze sokak szerint ez kamu, de jelenleg egyetlen hatástanulmány sem létezik, ami igazolná, hogy az 5G veszélytelen lenne.
De mit tehet egy átlagember, ha a háza előtt lévő oszlopra a szolgáltató ilyen adót akarna telepíteni? Van-e valamilyen törvényes módszer ennek a megakadályozására, azon túl hogy leverem és engem emiatt megbüntetnek, vagy lecsuknak? Vagy el kell viselnem, hogy a profit érdekében megbetegítenek?
2019. jún. 18. 15:09
11/14 A kérdező kommentje:
Ha a kérdésre nem akartok válaszolni, akkor cseszegetésekre nem vagyok kíváncsi. Azért kár koptatnotok a billentyűzetet.
2019. jún. 18. 17:19
12/14 anonim válasza:
Mobilról vagyok, igaz még csak 4G, de nincs minek kopni. Bírjuk a paranoiát.
13/14 anonim válasza:
Amennyire tudom a " mon " előtag elhagyása nyelvtanilag helyes, mivel iylenkor egyértelműen arra utal.
14/14 anonim válasza:
Ajánld fel, hogy a házad tetejére építsék. Mivel az antennák lefelé sokkal kisebb mértékben sugároznak, mint körbe, ezért lényegesebben kevesebb sugárzás fog érni és még fizet is érte a szolgáltató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!