Vajon megszökik-e az ukrán hajóskapitány?
Figyelt kérdés
2019. jún. 13. 14:56
2/7 Főzős Laci válasza:
Nem tud megszökni,mert nem csak "lábperece" van,hanem lesznek,akik időnként rápillanatanak,hogy miben sántikál.
Végtelen lelketlen,gyáva alak,szerintem a hazájának a szégyene.Igenis vállalja a felelősséget!
3/7 Andizsuzsi válasza:
"Végtelen lelketlen,gyáva alak,szerintem a hazájának a szégyene.Igenis vállalja a felelősséget!"
Ezt a következtetést miből vontad le? Talán ismered?
4/7 anonim válasza:
"Végtelen lelketlen,gyáva alak,szerintem a hazájának a szégyene.Igenis vállalja a felelősséget!"
Szerintem a viselkedése érthető. Ha bebizonyosodik hogy ő a hibás akkor szerintem fejbe is lőheti magát mert abból életfogytig is lehet
5/7 anonim válasza:
#4 "Tömegszerencsétlenséget okozó foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés" lesz alighanem a vád ellene, azért meg 10 évnél több nem szabható ki.
6/7 anonim válasza:
De annyit sem fognak kiszabni, mert nem volt hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!